Η AmiYami μιλάει για όλα στο podcast του MAD radio 106,2

Share this…

Η ΑmYami είναι μια από τις “The Fashion Heroes” του Mad Walk 2023 by Three Cents, μιλάει στην Αθηνά Κλήμη για το “παιδί” της όπως αποκαλεί το νέο της Fashion eshop “Social Outcast” που ίδρυσε μαζί με την Μικρή Ολλανδέζα και την Fosbloque, αλλά και για τον ρόλο της ως παρουσιάστρια του Mad Walk 2023.
Η Άννα Μαρία Βέλη είναι αδιαμφισβήτητα “πολυεργαλείο” καθώς έχει καταφέρει να συνδυάσει πολλές δραστηριότητες μαζί όπως την υποκριτική, την παρουσίαση, το fashion influence, Youtube αλλά και το ραδιόφωνο.
Η ίδια ωστόσο στην συνέντευξη δηλώνει ότι η μεγάλη της αγάπη δεν είναι άλλη από το Youtube:”Νιώθω Youtuber στην πραγματικότητα, που όλα τα υπόλοιπα μου ακούγονται, ξέρεις, Τι παρουσιάστρια; Όχι δεν είμαι, που ναι έχω κάνει παρουσίαση αλλά δεν είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό μου, όταν με προσφωνεί κάποιος.”.

Άννα Μαρία Βέλη

Η Youtuber επίσης δηλώνει καταενθουσιασμένη με το νέο της εγχείρημα που δεν είναι άλλο από το “Social Outcast”, το fashion eshop που έχει στήσει μαζί με τις επίσης δημοφιλής Youtubers, την Μικρή Ολλανδέζα και την Fosbloque.
“Είναι το παιδί μας” δηλώνει, ενώ αναφέρεται και στο γεγονός ότι επιθυμεί να στηρίξει ελληνικά Brands, ωστόσο δεν μπορούσε να τα βρει όλα μαζεμένα. Αυτό ήταν και το κίνητρο για την δημιουργία του eshop.
Να σημειωθεί ότι η εταιρία θα εκπροσωπηθεί στο Mad Walk 2023, όπου η AmiYami, η Μικρή Ολλανδέζα και η Fosbloque θα περπατήσουν στο Catwalk.
“Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη, δεν είναι ούτε 4 μήνες που είναι το eshop μας, στον αέρα. Θα είμαστε στο φετινό Mad Walk σαν εταιρία, θα γίνει Catwalk και θα περπατήσουμε και εμείς!”.

AmiYami, Μικρή Ολλανδέζα και Fosbloque

Ωστόσο μέσα από την συνεργασία της με άλλες δύο γυναίκες καταρρίπτει και την θεωρία ότι οι γυναίκες είμαστε ανταγωνιστικές μεταξύ μας: “Εγώ δεν θα μπορούσα χωρίς την Φωτεινή και την Δανάη. Είναι από τους ανθρώπους που πλέον θεωρώ οικογένεια. Δεν είναι απλά συνεργάτιδες μου. Έχουμε τις διαφωνίες μας, δεν τα βρίσκουμε στα πάντα, αλλά είναι άνθρωποι που με τραβάνε στο να γίνομαι καλύτερη και με έχουν εξελίξει.”.

click here

Στην ερώτηση διλλημάτων δε, για το αν θα προτιμούσε να είναι για 2 μήνες στο Survivor ή σε κάποιο κίτρινο πάνελ, η ίδια απάντησε χιουμοριστικά ότι θα προτιμούσε να συμμετέχει στο πάνελ καθώς διαρκεί μόνο 30 λεπτά.

Αθηνά Κλήμη, Άννα Μαρία Βέλη, MAD radio

https://www.youtube.com/watch?v=62ihgxlLN3o 

@madtv

Σαρδάμ, αποκαλύψεις και καταγγελίες από @Amiyiami 💃🏽👗! #MadRadio1062 #StayMad #TrulyMadlyDeeply #amiyiamiontiktok #amiyiamitube #amiyiamireal #klemensstories

♬ πρωτότυπος ήχος – Mad TV

Άρθρο: Αλεξάνδρα Δημητριάδου (editor, artandyou.gr team)