Η Μικρή Ολλανδέζα στην Αθηνά Κλήμη και το MAD radio 106,2

Share this…

Η Μικρή Ολλανδέζα στο MAD radio 106,2…
Η μικρή Ολλανδέζα μια από τις πρώτες και πιο επιτυχημένες Youtubers στην Ελλάδα, μιλάει αποκλειστικά στην Αθηνά Κλήμη για τον ρόλο της ως “Fashion Heroe του Mad Walk 2023 by Three Cents.
Στην ερώτηση για το πως αισθάνεται για τον ρόλο της ως παρουσιάστρια στο καθώς είναι η πρώτη της απόπειρα στην παρουσίαση και μάλιστα σε ένα από τα μεγαλύτερα events της Ελλάδας, η ίδια δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για το χαρμόσυνο γεγονός και αναφέρει μεταξύ των άλλων “Ανυπομονώ πάρα πολύ! Είναι η πρώτη φορά που το κάνω και με το που βγαίνω στο πλατό κοκαλώνω και λέω “Α τελικά έχω άγχος”, ενώ νόμιζα ότι δεν είχα, καθώς είναι κάποια κειμενάκια να πεις για τους χορηγούς κτλπ που είναι και πιο δύσκολο ενώ το κάνω 11 χρόνια. Εγώ το έχω με το μοντάζ το οποίο σώζει ζωές.”

Μικρή Ολλανδέζα Αθηνά Κλήμη

Η μικρή Ολλανδέζα ωστόσο δεν αποτελεί απλώς το νούμερο 1 πρόσωπο του Mad Walk 2023 και η πιο δημοφιλής Youtuber στην Ελλάδα, αλλά και ιδρύτρια του Social Outcast(μαζί με την AmiYami κατά κόσμον Άννα Μαρία Βέλλη αλλά και την Fourbloque), ένα eshop που εστιάζει στο body positivity και το το casual style Η ίδια ανέφερε ότι ξεκίνησε αυτό το project καθώς επιθυμεί να στηρίζει την ελληνική αγορά, ωστόσο ήταν σχετικά δύσκολο να βρει κάτι να ταιριάζει αποκλειστικά στο δικό της στυλ ”Ξεκινήσαμε φέτος, αποτελεί ένα eshop με ελληνικά πιο casual brands καθώς εγώ ήθελα να ψωνίζω από την ελληνική αγορά. Ψωνίζω φουλ fast fashion καθώς μου αρέσει η μόδα, ήταν πιο εύκολο και πιο προσβάσιμο και σίγουρα οικονομικά δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω σε κάτι άλλο. Όταν λοιπόν επιθυμούσα να υποστηρίξω ελληνικά Brands, δεν είχα ένα μέρος που θα έβρισκα ακριβώς στο στυλ μου. Κάπως έτσι μας μπήκε η ιδέα να φτιάξουμε με τα κορίτσια κάτι δικό μας”.
Η ίδια επίσης ανέφερε κάτι το οποίο αποτελεί πραγματικότητα για την Ελλάδα στον   τομέα της μόδας. Υπάρχει όπως αναφέρει αφθονία στα ελληνικά Brands, μόνο που ο οικονομικό παράγοντας αποτελεί εμπόδιο στην δημιουργία eshop αλλά και στην επένδυση της διαφήμισης και του marketing.

Αθηνά Κλήμη, MAD radio

Στην ερώτηση δε, στο πόσο “stalker” είναι στις συνεργάτιδες της, ή ίδια χιουμοριστικά απαντάει στα ερωτήματα της Αθηνάς Κλήμη σχετικά με την AmiYami αλλά και την Foursbloque με την Μικρή Ολλανδέζα, καθώς όπως φαίνεται γνωρίζει τα πάντα για τις συνεργάτιδες και φίλες της.

click here

Κλείνοντας, η συζήτηση προχώρησε σε ένα αρκετά ευαίσθητο ζήτημα το οποίο αφορά ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού και δεν είναι άλλο από το body shaming και η επιβολή του size 0 αλλά και για τα ρατσιστικά σχόλια που έχει δεχτεί και η ίδια για το σωματότυπο της. Συγκεκριμένα τονίζει ότι τα σχόλια είναι σε γενικότερο βαθμό απαράδεκτα και αυτό της δίνει κίνητρο στο να επιμένει σε σχετικά βίντεο στο κανάλι της, καθώς πρέπει πλέον να συνηθίζουμε στην ιδέα της ποικιλομορφίας των σωμάτων. Η ίδια επίσης τονίζει, ότι δεν είναι εφικτό να είμαστε όλοι 20 κιλά αλλά και το να είμαστε τόσα δεν εξασφαλίζει ότι είμαστε υγιείς, αναφερόμενη κυρίως στους μύθους περί υγιούς σώματος αλλά και στην υποκρισία που επικρατεί όσο αφορά το body shaming και την επίκληση σε θέματα υγείας. ”Υπάρχει ένα μύθος όσον αφορά την υγεία ενός σώματος, συνδυάζουμε την υγεία με τα κιλά ενώ δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. Μπορεί να είμαστε υγιείς στα παραπάνω κιλά. Έχει παλιώσει το size 0 και πρέπει να αποδεχόμαστε όλα τα σώματα και να τα αγαπάμε. Δεν μας αφορά η υγεία κανενός”.

Αθηνά Κλήμη

https://www.instagram.com/reel/CzHLJpsIF-T/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
https://open.spotify.com/episode/45Q5uPxjYjGoOPxKUTVIUW?si=wcAHnuW-SASMSUmQmFLUCQ

Άρθρο: Αλεξάνδρα Δημητριάδου (editor, artandyou.gr team)