Επίσκεψη του ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας στο Υπουργείο

Share this…

Ένα αίτημα του σχολείου μας, στον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνος Κυρανάκης, στο πλαίσιο της γνωριμίας μας μαζί του και την εμπειρία στο χώρο του Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ήταν η αρχή για μια εξαιρετική εμπειρία για τους μαθητές μας. Η συμπερίληψη και η κοινωνικοποίηση, ορίζεται από τον σεβασμό και την αποδοχή της διαφορετικότητας, αξίες που ζήσαμε εκπαιδευτικοί και μαθητές στον φιλόξενο χώρο του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Οι εκπαιδευτικοί που συνόδεψαν τους μαθητές μας, με τις κατάλληλες μεθόδους κατάφεραν να καλλιεργηθεί κλίμα εμπιστοσύνης μέσα στο πλήθος των εργαζομένων, σε συνάρτηση με την ευγένεια και την προσεγγιστικότητα που εκδήλωσε ο Υφυπουργός. Οι μαθητές μας γνώρισαν τους χώρους του Υπουργείου που βρίσκεται κοντά με το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας – Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Καλλιθέας και οι εργαζόμενοι επισκέφτηκαν το Χριστουγεννιάτικο bazzar τους ανταλλάσσοντας εγκάρδιες ευχές μαζί τους για μια όμορφη νέα χρονιά με την υπόσχεση να βρεθούνε πάλι μαζί. 

Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Konstantinos Kyranakis
Χριστουγεννιάτικο bazzar στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Συγκινητικές στιγμές αποτέλεσαν οι συζητήσεις των μαθητών μας δείχνοντας με καμάρι τα δημιουργήματα τους κι εξηγώντας τους τρόπους κατασκευής τους. 
Κρατάμε την υπόσχεση του Υφυπουργού ότι θα επισκεφτεί το σχολείο μας και την πρόσκληση του να ξαναβρεθούμε στον χώρο του Υπουργείου.
Ευχαριστούμε θερμά τον Υφυπουργό κ. Κωνσταντίνο Κυρανάκη και ιδιαίτερα όλους τους εργαζομένους του Υπουργείου. 

εκπαιδευτικοί και μαθητές του ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας

Να έχουμε καλές γιορτές και μια χρονιά γεμάτη τέτοιες μαγευτικές εμπειρίες.