Χριστούγεννα και Netflix

Share this…

Το Netflix διαθέτει μια πλούσια βιβλιοθήκη με ταινίες, ντοκιμαντέρ, τηλεοπτικές εκπομπές, anime και βραβευμένο πρωτότυπο περιεχόμενο. Μέσα σε αυτές και μια κατηγορία με ταινίες για τα Χριστούγεννα. Η υπηρεσία ονομάζει την κατηγορία Ταινίες για τις γιορτές. 
Από τις πολλές ταινίες που περιέχονται εκεί, ξεχώρισα 5 για τους αναγνώστες του ART&YOU.GR, τις οποίες κατά τη γνώμη μου αξίζει να δούμε κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων.

Ένα Κάστρο για τα Χριστούγεννα

Ένα Κάστρο για τα Χριστούγεννα
Με τους Μπρουκ Σιλντς, Κάρι Έλγουις, Λι Ρος κ.α
Πλοκή: Για να ξεφύγει από ένα σκάνδαλο, μια συγγραφέας μπεστ σέλερ ταξιδεύει στη Σκωτία, όπου ερωτεύεται ένα κάστρο — και συγκρούεται με τον στριμμένο δούκα ιδιοκτήτη του.
Δες το εδώ: https://www.netflix.com/gr/title/81026181

Αγάπη Είναι…

Αγάπη Είναι…
Με τους Χιου Γκραντ, Κόλιν Φερθ, Έμα Τόμσον κ.α
Πλοκή: Η αγάπη είναι παντού, το ίδιο και οι ραγισμένες καρδιές, καθώς πολλά ζευγάρια ασχολούνται με τον έρωτα, την οικογένεια, τους γάμους και τα αεροδρόμια τα Χριστούγεννα.
Δες το εδώ: https://www.netflix.com/gr/title/60031262

Στον Ρυθμό των Χριστουγέννων

Στον Ρυθμό των Χριστουγέννων
Με τους Ρομάνι Μάλκο, Σονίκα Μάρτιν Γκριν, Νταρλίν Λοβ κα.
Πλοκή: Μετά το αναπάντεχο τέλος της χλιδάτης ζωής τους λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, ένας χήρος ραδιοφωνικός DJ και τα τέσσερα κακομαθημένα παιδιά του μαθαίνουν να ζουν απλά.
Δες το εδώ: https://www.netflix.com/gr/title/81033086

click here
Κάθε Μέρα Χριστούγεννα

Κάθε Μέρα Χριστούγεννα
Με τους: Μαουρίτσιο Όκμαν, Άνα Μπρέντα Κοντρέρας, Μανού ΝΝΑ
Πλοκή: Αφού τον καταριέται μια νεράιδα, ο γκρινιάρης Τσούι ξυπνά κι ανακαλύπτει ότι έζησε έναν χρόνο, αλλά είναι καταδικασμένος να θυμάται από δω και πέρα μόνο τα Χριστούγεννα.
Δες το εδώ: https://www.netflix.com/gr/title/81517307

Χριστούγεννα στους Αμπελώνες

Χριστούγεννα στους Αμπελώνες
Με τους Τζος Σουίκαρντ, Σολ Ροντρίγκεζ, Εϊλίν Ντέιβιντσον κ.α.
Πλοκή: Ενώ βρίσκεται σε μια μυστική δουλειά για τη μητέρα του, ένας άντρας ερωτεύεται τη χήρα σπιτονοικοκυρά του. Θα χαλάσει η αλήθεια το χριστουγεννιάτικο ειδύλλιό τους;
Δες το εδώ: https://www.netflix.com/gr/title/81741339

Αυτές είναι λοιπόν οι προτάσεις μου για τους αναγνώστες του ART&YOU.GR  με ταινίες που αξίζει να δούμε στο Netflix κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων! Καλές γιορτές!

Άρθρο: Χρήστος Αρφάνης (editor, artandyou.gr team)