Βούλα Γκεμίση και Σιωπηλές Κραυγές

Share this…

Η Βούλα Γκεμίση είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση. Γεννήθηκε στην Καλαμπάκα Τρικάλων αλλά από νωρίς μετακόμισε η οικογένεια της στην Κρήτη. Έτσι μεγάλωσε και ζει πλέον μόνιμα στην Σητεία Κρήτης όπου παντρεύτηκε και πλέον αναθρέφει τον γιο της προσπαθώντας να συνεχίσει την συγγραφική της πορεία την οποία διέκοψε επειδή αντάμωσε τον έρωτα.

Βούλα Γκεμίση

Όμως πριν από αυτό όπως κάθε άνθρωπος κουβαλάει μία πιο βαθιά ιστορία. Έχει σπουδάσει και εργαστεί στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων, του Marketing και ως Εκπαιδεύτρια Η/Υ. Έχει επίσης διαγράψει και μία πορεία στο modeling στην Κρήτη. Είναι ενεργό μέλος του συγγραφικού blog «Ονείρων Πένες». Πολυπράγμων και εργασιομανής σήμερα διατηρεί ακόμα το δικό της e- shop και συνεχίζει να γράφει ασταμάτητα με ακόρεστη έμπνευση και φαντασία, χωρίς να σταματάει ή να την σταματάει απολύτως τίποτα.
Το νέο της βιβλίο με τίτλο: «Σιωπηλές Κραυγές» που αφορά την κακοποίηση των γυναικών και γι’ αυτόν τον λόγο θα υποστηριχτεί και από την ΜΚΟ “Strong Me” αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα από τον νεοσύστατο εκδοτικό “Carmelabooks” και μέρος των εσόδων θα διατεθεί προς όφελος γυναικών με τραγικές ιστορίες σαν αυτές που κουβαλάνε οι πρωταγωνίστριες της.

Βούλα Γκεμίση και Σιωπηλές Κραυγές

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Δεν είναι όλα τα όνειρα ανεκτίμητης αξίας.
Για κάποια το τίμημα τους είναι πολύ ακριβό.
Τρεις γυναίκες. Τρεις διαφορετικές ιστορίες. Ένας συνδετικός κρίκος. Η Μαριάννα εγκαταλείπει την σχολή της κρυφά από τους γονείς της αναζητώντας την μεγάλη ζωή μέσα σε χάρτινα όνειρα. Οι υποσχέσεις που έρχονται στο δρόμο της δεν είναι ποτέ αρκετές για να της φέρουν όλα όσα επιθυμεί βαθιά να πραγματοποιήσει.
Η Μάρθα είναι ακόμα πολύ νέα για να πάψει να ελπίζει. Χάνεται μέσα στα παιχνίδια του μυαλού της αναζητώντας απαντήσεις για μία λάθος επιλογή. Μουσκεύει τα όνειρα της με δειλία και η σιωπή μένει αλώβητη στο πέρασμα όλων αυτών των χρόνων καταπίνοντας τα πάντα.

click here

Η Άννα – Μαρία ζει με αναμνήσεις. Από εκείνες που έχουν την τάση να δικαιολογούν τα πάντα. Πίσω από τα δικά της όνειρα ακροβατεί μονάχα ένα τεράστιο «γιατί». Πώς να ισορροπήσει όταν τα πόδια της μοιάζουν ανήμπορα πια να σταθούν μπροστά στις δυσκολίες της ζωής;
Ο έρωτας έχει πολλές εκδοχές που δύσκολα μπορείς να αντικρίσεις.

Πριν έναν χρόνο είχαμε αποκλειστική συνέντευξη μαζί της και ως «artandyou.gr» θα είμαστε εκεί και πάλι με αποκλειστικό ρεπορτάζ και συνεντεύξεις…
https://makestorytelling.com/
https://www.youtube.com/watch?v=i9IR63PCUGQ

Άρθρο: Γιώργος Δόλγυρας (editor, artandyou.gr team)