Βολεϊμπολίστριες μοντέλα για χάρη του Skin iT

Share this…

Έβγαλαν τις επιγονατίδες και τα αθλητικά τους για να ντυθούν με τα ρούχα SKiN iT..
Μία διαφορετική φωτογράφιση έλαβε χώρα στο κλειστό γυμναστήριο Νότου Αγίας Παρασκευής. Αμέσως μετά το πρώτο σφύριγμα της έναρξης του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας βόλεϊ γυναικών. Οι αθλήτριες έβγαλαν τις επιγονατίδες και τα αθλητικά τους παπούτσια για να ντυθούν με τα ρούχα, του βραβευμένου high end fashion brand SKiN iT και να ποζάρουν στο φακό της φωτογράφου Αντωνίας Δημοπούλου, με αέρα μοντέλων. Τα κορίτσια είναι αθλήτριες της ιστορικής ομάδας βόλεϊ του Δήμου της Αγίας Παρασκευής, που πρωταγωνιστεί στα σαλόνια της Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών.
aeapvolley

Skin iT – aeapvolley

Στη φωτογράφιση συμμετείχαν οι αθλήτριες:
Ηλιάνα Βασιλειάδου
Κατερίνα Νικολάου
Ιωάννα Καραντάνη
Ευτυχία Μέγγου
Χριστίνα Άννα Λάιου
Ελευθερία Ιωαννίδου
Μαρία Ελένη Κουτσαντωνάκη
Νάντια Ιμπραχήμ Μωχάμεντ Άλι
Αγγελική Στάθη

Tranoulis
Click Here

Η Γεωργία Χιόνη υπήρξε αθλήτρια του βόλεϊ για πολλά χρόνια, με αγωνιστική δράση σε ομάδες και της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, και είναι ένα άθλημα που το έχει στην καρδιά της. Από τις αρχές του 2022 και έχοντας τη διάκριση του «Best New Designer» στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας το 2021, ανέλαβε Head Designer ενός νέου brand, του SKiN iT, το οποίο φέτος είναι ένας από τους χορηγούς της ομάδας βόλεϊ της Αγίας Παρασκευής.

κλειστό γυμναστήριο Νότου Αγίας Παρασκευής

Παρόλο το νεαρό της ηλικίας του, το brand έχει ήδη διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς και παρουσία σε Εβδομάδες Μόδας. Εκτός αυτού έχει ενεργό συμμετοχή, με πολύ αυξημένο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, σε μία σωρεία δράσεων που αφορούν τόσο στο ευρύ κοινωνικό σύνολο, όσο και στις γυναίκες ειδικότερα (Φυλακές Κορυδαλλού, δράσεις ΑΜΕΑ κλπ).
Η ανάδειξη της ομορφιάς, του δυναμισμού της γυναικείας φύσης και των πολλαπλών ρόλων της, αποτελεί ένα από τα βασικά στοιχεία της φιλοσοφίας του brand. Συνεπώς η σύγχρονη γυναίκα-αθλήτρια δε θα μπορούσε να λείπει.

δημιουργίες Skin iT

Ο αθλητισμός αποτελεί ένα ιδιαίτερο στοίχημα, ένα στοίχημα που σφυρηλατεί χαρακτήρες καλλιεργώντας πειθαρχία, αγωνιστικότητα, υπομονή, επιμονή. Ένα μέσο για να ελέγχουμε τις προσωπικές νίκες και ήττες, να προσπαθούμε για το καλύτερο, να γινόμαστε πιο δυνατοί κάθε μέρα. Να βγάζουμε τη δύναμη που κρύβουμε μέσα μας και να τρέχουμε στις προκλήσεις και να αγαπάμε τον εαυτό μας.
Ο αθλητισμός και η μόδα είναι τρόπος ζωής. Και ξεκινάει από τα αποδυτήρια! Η χαρά του ντυσίματος είναι τέχνη και οι αθλήτριες του βόλεϊ της Αγίας Παρασκευής το απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο, σε μία χαρούμενη ατμόσφαιρα γεμάτη χαμόγελα. Γιατί αυτό θέλει το SKiN iT ως brand.
Να δημιουργεί χαμόγελα.

γυναίκες- βόλεϊ- Skin iT

Τα κορίτσια φόρεσαν ρούχα από διαφορετικές συλλογές του brand, αρκετά από αυτά από βιώσιμα υλικά, προσδίδοντας στη φωτογράφιση και ένα δεύτερο νόημα: την ευθύνη που έχουμε όλοι μας να δημιουργούμε, όπως μπορούμε, πιο βιώσιμες συνθήκες για μας και το περιβάλλον μας. Μπορούμε και μέσα από τη μόδα.

Skin iT

Instagram: @skin_it_fashion
@georgia_chioni
@aeap_volley

Άρθρο: Κρις Ζολώτας (δημοσιογράφος, artandyou.gr team)