“Βιώσιμη Μόδα 2.0” από την ECOTIVITY

Share this…

Η ECOTIVITY συνεχίζει τον κύκλο βιωματικών σεμιναρίων Eco-Seminars και το 2024, με ένα σεμινάριο για την βιώσιμη μόδα και σας προσκαλεί να δηλώσετε συμμετοχή.
Το σεμινάριο διοργανώνεται σε εθελοντική βάση από την ομάδα μας και θα διεξαχθεί στα Ελληνικά με φυσική παρουσία.
Το Eco-Seminar απευθύνεται σε όποιο άτομο θέλει να μάθει περισσότερα για την βιώσιμη μόδα και την γρήγορη μόδα (fast fashion), να προβληματιστεί, να ανταλλάξει απόψεις, να έρθει σε επαφή με επαγγελματίες του χώρου και να γνωρίσει ανθρώπους με κοινές ανησυχίες και ιδέες.
Ειδικοί του χώρου θα μας
✅μιλήσουν για τα εργασιακά δικαιώματα, την ηθική και την κυκλική οικονομία
στον χώρο της μόδας.
Θα διεξαχθεί επίσης
✅εργαστήριο κεντήματος ενώ θα υπάρχει και
✅Swap Corner (Ανταλλακτική Γωνιά).
Λεπτομέρειες Διεξαγωγής του Eco-Seminar Βιώσιμη Μόδα 2.0
● Ημέρα: Σάββατο 20 Απριλίου
● Διάρκεια: 10:00-18:00
● Τοποθεσία: ΤΗE APIVITA EXPERIENCE STORE -Σόλωνος 6, Αθήνα 106
73
Τρόπος συμμετοχής:
Μπορείτε να εξασφαλίσετε δωρεάν την θέση σας στο σεμινάριο κάνοντας έγκαιρα την αίτησή σας στον σύνδεσμο https://tr.ee/BjYLb6Yfxf

ecotivity
click here

Το έργο του ECOTIVITY μέχρι σήμερα:
Από το 2019, η ομάδα της ECOTIVITY ΑΜΚΕ διοργανώνει δωρεάν σεμινάρια και δραστηριότητες, για παιδιά και ενήλικες, με στόχο την προώθηση της βιωσιμότητας και την απόκτηση των απαραίτητων δεξιοτήτων και γνώσεων για μια πιο βιώσιμη κοινωνία.
Μέχρι σήμερα η ECOTIVITY ΑΜΚΕ έχει διοργανώσει 3 θερινά σχολεία, 4 εξειδικευμένα Eco-Seminar, έχει εκπαιδεύσει απολύτως δωρεάν πάνω από 200 νεαρά άτομα ενώ μέσα από τα δίκτυα και τις εκδηλώσεις που στηρίζει έχει ευαισθητοποιήσει εκατοντάδες ακόμα συμπολίτες μας σε ζητήματα περιβαλλοντικής βιωσιμότητας.
Μπορείτε να μάθετε παραπάνω για εμάς και να στηρίξετε το έργο μας στο www.ecotivity.gr