Βενετία Κυρίου, το μυαλό του Happy People

Share this…

Νέα, πανέμορφη, δυναμική, πανέξυπνη… Αυτή είναι η Βενετία Κυρίου, το μυαλό του Happy People

Το ανήσυχο πνεύμα της Βενετίας Κυρίου, την οδήγησε σε ηλικία μόλις 20 ετών και ενώ είχε περάσει στο οικονομικό του Πειραιά, στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και πέρασε στο πανεπιστήμιο NYU στην σχολή business economics. Ταυτόχρονα σπούδαζε και στο πανεπιστήμιο Kellok στο τομέα marketing. Σε ηλικία 24 ετών και με γεμάτη την γνωστική βαλίτσα της, αποφάσισε να επιστρέψει Ελλάδα, παρά τις πολύ σοβαρές προτάσεις που είχε δεχθεί στις ΗΠΑ.
Δυστυχώς, τότε η χώρα μας άρχισε να ταλανίζεται από την οικονομική κρίση. Βροχή αρνητικών σχόλιων από τον παγκόσμιο επιχειρηματικό χάρτη, μετά από λίγο capital control και τρόικα. Έντονες κοινωνικές αναταραχές, κυριάρχησε η αβεβαιότητα και μια αδικαιολόγητη ποινικοποίηση της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, ειδικά για νέες επιχειρήσεις…
Ευτυχώς όλα αυτά πλέον βρίσκονται στο παρελθόν, γιατί κάποιοι καταφέρανε να επαναφέρουν το κύρος που αρμόζει στους Έλληνες και αναγνώρισαν την σημασία του σωστής επιχειρηματικότητας και απέβαλαν την αναίτια ποινικοποίηση αυτής, όπως χαρακτηριστικά μας αναφέρει η Βενετία, σε επικοινωνία μας…

Βενετία Κυρίου

Στα 24 της απασχολήθηκε στην ατομική επιχείρηση της αγαπημένης της μητέρας, Μια μητέρα που πραγματικά λάτρευε και όπως μας είπε, “την ευχαριστώ για όσα καλά και κακά με δίδαξε. Πάντα κοιτώ ψηλά και την συμβουλεύομαι, την χαιρετώ με ευλάβεια”. Η Happy People τότε, ήταν μια μικρή εταιρία.
Σήμερα, η ίδια εταιρία με επικεφαλής την ίδια και έχοντας δίπλα της εξαιρετικά στελέχη, μάλιστα δικής της επιλογή, η εταιρεία έχει συνεχή ανοδική πορεία. Απασχολεί, άμεσα και έμμεσα, αρκετούς εργαζόμενους (στα άμεσα σχέδια της είναι να αυξηθεί το προσωπικό), σε σχέση με όταν πρωτοπήρε την εταιρεία στα χέρια της.
Το πελατολόγιο της; ΟΛΟΙ μας λέει και μας γελάει πονηρά. “Γιατί απλά εφαρμόσαμε τακτικές πρωτότυπες για τα Ελληνικά δεδομένα, εφαρμόσαμε την τακτική all age all face και αυτό άλλαξε τα δεδομένα της επικοινωνιακής εικόνας των διαφημιστικών spots”, όπως μας ανέφερε και συνεχίζει λέγοντας πως “τα προϊόντα και οι υπηρεσίες οφείλουν να απευθύνονται σε όλους και αυτό εφαρμόσαμε”.

Βενετία Κυρίου, το μυαλό του Happy People

Άλλη μια δίκη της καινοτομία είναι το one stop shop agency, όπου με αυστηρά κριτήρια και προσωπική ενασχόληση δημιουργήθηκε στο Happy People. Μια τεράστια βιβλιοθήκη προσωπικοτήτων, για να καλύπτουν όλες τις διαφημιστικές απαιτήσεις προβολής, είτε εταιριών είτε τηλεοπτικών παραγωγών.
“Κύριοι, ο δρόμος προς την επιτυχία είναι δύσβατος και πολλές φορές με πολλά εμπόδια γεμάτο αβεβαιότητες, ανασφάλειες, κούραση και ανησυχίες, όλα αυτά όμως με γαλούχησαν και με μετατρέψανε σε αγωνίστρια και δεν έχασα ποτέ τον στόχο μου”, αναφέρει χαρακτηριστικά στην επικοινωνία μας. Η Happy People επεκτείνεται, εκτός από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, ανοίγει τα φτερά της στην πανέμορφη Κρήτη και στην μεγαλόνησο Κύπρο και σύντομα εκτός συνόρων…

Άρθρο: Κρις Ζολώτας (δημοσιογράφος, artandyou.gr team)
Φωτογραφίες: Προσωπικό αρχείο Βενετίας Κυρίου