Ταξίδι μόδας στην Βενετία

Share this…

Ένα αξιόλογο ταξίδι ολοκληρώθηκε στην Βενετία τις προηγούμενες ημέρες για χάρη της γνωστής εταιρίας παπουτσιών και αξεσουάρ Fashion Shoes και της νέας της συνεργασίας με το εξαιρετικό ισπανικό brand, Castellier, που ειδικεύεται στις εσπαντρίγιες.
Ένα είδος παπουτσιού το οποίο εγώ προσωπικά εκτιμώ πολύ ως προς την ιστορία, την κατασκευή αλλά και το μοναδικό ποικίλο σχεδιασμό του.

Η εσπαντρίγια αν και λένε πως δεν ταιριάζει σε όλους, αυτή η γνώμη με βρίσκει τρομερά αντίθετη. Πιστεύω πως έχει να κάνει καθαρά με το ύφος που θέλει να δώσει κανείς στο στυλ του, αλλά και τον συνδυασμό σε υφάσματα που θα χρησιμοποιήσει στα ρούχα του.
Είναι ένα κλασάτο παπούτσι που ταιριάζει τόσο σε γυναίκες αλλά και σε άντρες ανεξαρτήτου ηλικίας. Θα συμφωνήσω ωστόσο με τους ειδήμονες της μόδας που υποστηρίζουν ότι όταν κάποιος φοράει μία εσπαντρίγια ,σηματοδοτεί την έναρξη ή την εδραίωση της εποχής της και δεν είναι άλλη από αυτή του καλοκαιριού.

Tranoulis
click here

Η φετινή φωτογραφική καμπάνια της Fashion Shoes ολοκληρώθηκε από τον καταξιωμένο φωτογράφο των influencers, Bill Patrick, και την υπεύθυνη της παραγωγής με πολύχρονη εμπειρία, Ήρα Μπέσκα. Η πραγματοποίηση έπρεπε να επιτευχθεί σε ένα ρομαντικό, κλασάτο μέρος, γεμάτο χρώματα και η επιλογή της Βενετίας ήταν μονόδρομος μιας και είναι ένα ατελείωτο κινηματογραφικό σετ μιας άλλης εποχής.
Τελικά, η ανάδειξη αυτών των σχεδίων που είχαν επιλεχθεί, ήταν μία εύκολη υπόθεση και θα το διαπιστώσετε βλέποντας το τελικό αποτέλεσμα όταν δημοσιευθεί.

Ατελείωτα σοκάκια, πολυπληθή κανάλια με γόνδολες, μεγαλεπίβλεπες εκκλησίες και κτίρια ήταν κάποια από τα στοιχεία που πλαισίωσαν τις φωτογραφίες μας και παρόλο που οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν και οι ιδανικότερες… μπορώ να πω με βεβαιότητα πως αυτό το μέρος θα το επέλεγα ξανά και ξανά.
Μείνετε συντονισμένες διότι η Fashion Shoes, πέρα από το πλούσιο φωτογραφικό της υλικό, σας ετοιμάζει πολλούς διαγωνισμούς τόσο με την Castellier, όσο και με τα υπόλοιπα ισπανικά brand που εκπροσωπεί.

click here

Είμαι σίγουρη πως μία από τις πιο στυλάτες τσάντες αλλά και τις πιο ξεχωριστές και άνετες εσπαντρίγιες θα κοσμούν την εικόνα σας το φετινό καλοκαίρι… και το καλύτερο; θα είμαστε υπεύθυνοι εμείς.

Μέχρι την επόμενη φορά..love yourselves <3

Άρθρο: Άντζελα Ευριπίδη (editor, artandyou.gr team)
Φωτογραφίες: Bill Patrick
Παπούτσια/Αξεσουάρ: Fashion Shoes
Spacial Thanks: Ira Breska, Νίκος Μόσχος, Castellier