Όταν η ομορφιά γιορτάζει όλα είναι αλλιώς!

Share this…

Όταν η ομορφιά γιορτάζει εμείς απλά υποκλινόμαστε στο μεγαλείο της και απολαμβάνουμε κάθε νέο που μας προσφέρει για να φροντίσει εμάς και τους αγαπημένους μας για αυτό και πριν λίγες μέρες στην ξεχωριστή γιορτή στην Beauty Greece ήμασταν όλοι εκεί. Εκθέτες, επαγγελματίες αλλά και άνθρωποι από κάθε γωνιά της Ελλάδας που ήρθαν να μάθουν καθετί νέο που  κυκλοφορεί και να θυμηθούν παλιά και αγαπημένα!

SCANDAL

Αρώματα, υφές και χρώματα κατέκλυσαν το χώρο δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα που δεν είχε προηγούμενο και φυσικά από αυτή τη μοναδική γιορτή δεν θα μπορούσε να λείπει η αγαπημένη σε όλους μας Scandal Beauty.
Ένα νέο, ελληνικό Brand που σε τρία μόνο χρόνια κατάφερε να κερδίσει ακόμα και τους πιο δύσπιστους, όχι μόνο για την ποιότητα και αποτελεσματικότητα των προϊόντων της, αλλά και για το ήθος και τον επαγγελματισμό των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από τη Scandal Beauty. Μια ελληνική μάρκα που στην παλέτα της μπορείς να βρεις εξαιρετικά και φίνα προϊόντα!

Προϊόντα SCANDAL

Έξι ολοκληρωμένες συλλογές για το σώμα, μια υπέροχη premium σειρά μαλλιών, αλλά κι ένα νέο λανσάρισμα  για το πρόσωπο κέρδισαν το ενδιαφέρον όσων παραβρέθηκαν στην Beauty Greece. Προϊόντα φτιαγμένα με πολύ αγάπη παρουσιάστηκαν άρτια και με μεγάλο ενθουσιασμό από τους ανθρώπους της Scandal Beauty και φυσικά δεν άφησαν κανένα ασυγκίνητο!

Πόπη Στεφανή (SCANDAL team. artandyou.gr team)

Η Scandal Beauty είναι η νέα μας ανακάλυψη και μαζί εδώ θα γνωρίσουμε όλα τα ωραία που μας προσφέρει και σιγά-σιγά θα ανακαλύψουμε και όλα όσα μας ετοιμάζει. Μείνετε συντονισμένοι για όλα όσα έρχονται, καθώς αυτό το μαγικό Brand μας απέδειξε πως τίποτα δεν είναι αδύνατο όσο και δύσκολες να είναι οι εποχές που ζούμε!

SCANDAL BEAUTY.GR team

Άρθρο: Πόπη Στεφανή (beauty editor, artandyou.gr team)