Ο μικρός πρίγκιπας από την ομάδα “Όνειρο είναι”

Share this…

Ο μικρός πρίγκιπας του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ, μετά την πρεμιέρα του στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής το καλοκαίρι του 2023 στο Bobos Arts Festival, θα προσγειωθεί από το γαλαξιακό ταξίδι του στην Αθήνα στο θέατρο Από μηχανής. Η ομάδα “Όνειρο είναι” θα είναι εκεί να τον υποδεχτεί και να ξεδιπλώσει μαζί του την όμορφη ιστορία του.

Ομάδα Όνειρο των Αναστάση Κολοβού και Σωτήρη Ταχτσόγλου

Η ομάδα «Όνειρο είναι», είναι μια μικτή συμπεριληπτική θεατρική ομάδα (συμμετέχουν καλλιτέχνες ανάπηροι και μη) που δημιουργήθηκε από τον Αναστάση Κολοβό και τον Σωτήρη Ταχτσόγλου μέσα από τους κόλπους της μικτής χοροθεατρικής ομάδας DAGIPOLI DANCE Co του Γιώργου Χρηστάκη, από την ανάγκη κάποιων ανθρώπων με αναπηρία και μη να συνυπάρξουν σε ανθρώπινο επίπεδο αλλά και να εκφρασθούν καλλιτεχνικά και να επικοινωνήσουν μέσα από την τέχνη ισότιμα ξεπερνώντας δυσκολίες, εμπόδια, ρατσιστικές νοοτροπίες και στερεότυπα.

Ο μικρός Πρίγκιπας από την Ομάδα Όνειρο

Σας περιμένουμε για ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο του μικρού πρίγκιπα. Ελάτε να ανακαλύψουμε με τους μικρούς μας φίλους. Τα νοήματα του έργου που έχουν να κάνουν με την φιλία, την αγάπη, την αφοσίωση, την αποδοχή, την αγάπη για το περιβάλλον αλλά κυρίως να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά σε αυτό που δυστυχώς τα περισσότερα δεν μαθαίνουν μεγαλώνοντας….ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ!!!! Όπως λέει και η Αλεπού στον μικρό πρίγκιπα.. “μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.. την ουσία δεν την βλέπουνε τα μάτια” .Η παράσταση κατόπιν συνεννόησης είναι προσβάσιμη στην νοηματική γλώσσα από την υπέροχη Σοφία Ρομπόλη και απευθύνεται σε παιδιά 3 εώς 103 χρόνων. Επίσης μπορεί να μεταφερθεί σε παιδικούς σταθμούς και σχολεία πολύ ευέλικτα με μικρό κόστος στην Αττική και στην επαρχία, απο την ομάδα “Όνειρο είναι” μια τεράστια αγκαλιά σε όλους και όλες!!!

Αναστάσης Κολοβός και Ομάδα Όνειρο

Κείμενο: Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ
Σκηνοθεσία: Αναστάσης Κολοβός Σωτήρης Ταχτσόγλου
Μετάφραση δραματουργική επεξεργασία: Αθανασία Κούσουλα
Παίζουν: Αναστάσης Κολοβός, Σωτήρης Ταχτσόγλου,Αλέξανδρος Τρανουλίδης,Χρήστος Καρνάβας, Μαρία Παπαιωάννου, Γιάννης Μητάς, Μαρία-Ζωή Τερζοπούλου
Τραγουδάει ζωντανά επι σκηνής και παίζει:Σαλίνα Γαβαλά
Χορευουν με αναπηρικό αμαξίδιο: Γιωργος Χρηστάκης Έλλη Μπογιάκη
Μουσική-σύνθεση: Δημήτρης Ευαγγελινός
Στίχοι τραγουδιών: Μίνα Βρανοπούλου Μελίνα Παγώνη
Σκηνικά κοστούμια: Ανθή Πετρουλάκη, Στεφανία Σιαφλιούκα
Φωτισμοί: Βλάσης Θεοδωρίδης
Επιμέλεια κίνησης: Βρισηίδα Σολωμού
Trailer: Σπυρος Ρασιδάκης
Φωτογραφίες: Γιώργος Ζακάπας
Επικοινωνία: Χρύσα Ματσαγκάνη
Από: Κυριακή 29 Οκτωβρίου (για τέσσερις παραστάσεις)
Μέρες & Ώρες παραστάσεων: Κυριακή στις 14:30
Τιμές εισιτηρίων: Γενική Είσοδος: 10€ | Μειωμένο: 8€ (ειδικές τιμές για γκρουπ)