Μαρία Τζινέρη και Sonar Music

Share this…

H εκρηκτική Μαρία Τζινέρη στην αγκαλιά της Sonar Music

Μαρία Τζινέρη

Η Μαρία Τζινέρη είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο ενδιαφέροντα projects στο καλλιτεχνικό στερέωμα.
Δικαίως θεωρείται ως το next big thing στον χώρο της μουσικής, καθώς διαθέτει εξαιρετική φωνή αλλά και εντυπωσιακή εμφάνιση, ήτοι διαθέτει όλο το πακέτο.
Πρόσφατα μάς παρουσίασε την πρώτη της δισκογραφική δουλειά, που κυκλοφόρησε από τη Sonar Music και στέφθηκε από τεράστια επιτυχία.

Μαρία Τζινέρη και Sonar Music

Από την πρώτη στιγμή το νέο της τραγούδι με τίτλο «Μαζί μου», το οποίο υπογράφει το πολύ δυνατό συνθετικό δίδυμο των Χρήστου Σαντικάι (μουσική) και Γρηγόρη Βαξαβανέλη (στίχοι), κατάφερε να ξεχωρίσει.
Ο κόσμος το αγκάλιασε και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έφτασε σε χρόνο-ρεκόρ το 1 εκατομμύριο views στο Youtube, την ώρα που παίζεται και από τα μεγαλύτερα ραδιόφωνα της Ελλάδας αλλά και της Κύπρου.
Παράλληλα η καυτή Μαρία Τζινέρη κέρδισε επάξια μία θέση δίπλα στον Σταμάτη Γονίδη, ο οποίος την επέλεξε για να την έχει στο πλευρό του για την περιοδεία που κάνει σε Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Μαρία Τζινέρη «Μαζί μου»

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκρηκτική ερμηνεύτρια έχει μεγάλη δυναμική και στα social media, με τον λογαριασμό της στο Tik Tok, ο οποίος αριθμεί 100.000 πιστούς ακόλουθους, να αποδεικνύει του λόγου το αληθές.
Επειδή όμως η Μαρία Τζινέρη ήρθε για να μείνει και για πρωταγωνιστήσει ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ιδιοκτήτη της Sonar Music και γνωστό παραγωγό, Αντρέα Γιατράκο για τα επόμενα δισκογραφικά της βήματα, τα οποία αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.