«ΜΑΝΑ» στο φεστιβάλ «Bridges Loutraki International Film Festival»

Share this…

Η ταινία μικρού μήκους «ΜΑΝΑ» θα προβληθεί στο φεστιβάλ «Bridges Loutraki International Film Festival» στο Λουτράκι στις 13/6 στο σινεμά Γαλαξίας.
Στην ταινία πρωταγωνιστεί η αγαπημένη μας Ντόρα Αυλωνίτου που έχει ήδη αποσπάσει το βραβείο καλύτερης ηθοποιού για τον ρόλο της στην ταινία από το φεστιβάλ Creative Vision Film Festival. Συμπρωταγωνιστής της, ως γιός της, ο γνωστός γλύπτης Εξηκίας Τριβουλίδης
Σύνοψη: Μια Ελληνίδα μάνα περιμένει την επιστροφή του γιου της από την Αμερική, ο οποίος της στέλνει χρήματα κάθε μήνα. Όταν έρχεται, ανακοινώνει ότι παντρεύεται στη Νέα Υόρκη και την προσκαλεί. Η μητέρα δεν θέλει να την εγκαταλείψει ο γιος της, επομένως την χώρα της.

«ΜΑΝΑ» σε σκηνοθεσία της Diana Chemeris / Νταϊάνα Τσέμερις
Μια δραματική ταινία που μιλάει για την εγκατάλειψη και παρομοιάζει την μάνα με την Ελλάδα. Πολλοί άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τις χώρες τους και πολλοί δεν αισθάνονται πλέον κανέναν δεσμό με τη χώρα καταγωγής τους. Πώς νιώθει η χώρα όταν χάνει τα παιδιά της;
Στην ταινία συνεργάστηκαν ο Χρήστος Αρφάνης ως βοηθός σκηνοθέτη, ο Πάνος Μακρής ως διευθυντής φωτογραφίας, ο Barstian Leroux-Rebout ως κινηματογραφιστής. Βοήθησαν οι Θεόδωρος Ευανγελούδης, Βαγγέλης Παπαδιόχος και Ζαχαρούλα Μαστόρη. Διεύθυνση ηθοποιών ο Αντώνης Κυριακάκης, makeup artist η Άσπα Κανακάκη. Ο Θοδωρής Μπάρμπαρης ως ηχητική επιμέλεια και σύνθεση μουσικής, κιθάρα ο Arc Roa.
Κινηματογράφος Γαλαξίας
Ώρα έναρξης 21:00
Ελεύθερη είσοδος