Μακιγιάζ-χτένισμα 2024

Share this…

Το χτένισμα και το μακιγιαζ που θα βλέπουμε παντού αρχίζει να κάνει την εμφάνιση του. Και πιο κάτω θα σου παρουσιάσω τον πιο εύκολο τρόπο και με λίγα προϊόντα για να το πραγματοποιήσεις.

νέα τάση 2024

Τα έντονα χρώματα με την τεχνική του Smokey eye θα κλέψουν τις εντυπώσεις στις βραδινές σου εξόδους.
Τι εννοώ;
Χρειάζεσαι ένα σκούρο μπλε μαλακό μολύβι ματιών, μια μπλε σκούρα σκιά, ένα μαύρο μολύβι. Και φυσικά μαύρη μάσκαρα!

μπλε μαλακό μολύβι ματιών

Τοποθετείς το μπλε μολύβι σε όλο το καπάκι του ματιού. Μην σε νοιάζει για τυχόν μουτζούρες. Κάνεις το ίδιο και στη κάτω πλευρά του ματιού.
Με ένα ένα πινέλο για blending σκιάς σβήνεις το μολύβι, πάντα με ανοδική φορά δημιουργώντας ένα εφέ πιο σκούρας σκιάς στις ρίζες των βλεφάρων και πιο ανοιχτής όσο ανεβαίνεις στα φρύδια. Φυσικά κάνεις το ίδιο κι από κάτω.
Κάνεις μια ωραία γραμμή στην εσωτερική πλευρά των ματιών με το μαύρο μολύβι (μην το λυπηθείς όσο πιο έντονο τόσο το καλύτερο).
Κλείνεις το μακιγιάζ σου με έντονη μάσκαρα!!!

click here

Και αφού τελείωσες με το μακιγιάζ ας μιλήσουμε για το χτένισμα σου.
Οι boho κότσοι παραμένουν no1 τάση και για φέτος. Μπορείς να κάνεις ένα ελαφρύ κυματιστό χτένισμα και χωρίς πολύ προσπάθεια να κάνεις ένα κότσο δίνοντας μια πιο ατημέλητη μορφή.

boho κότσοι

Αυτό που θα το κάνει όμως πιο ξεχωριστό φέτος είναι η διακόσμηση που μπορείς να προσθέσεις. Δαχτυλίδια μαλλιών. Αλυσιδάκια ενδιάμεσα από τον κότσο ή ακόμα και πλεξουδάκια μπλεγμένα με αλυσίδες.

πλεξουδάκια μπλεγμένα με αλυσίδες

Άρθρο: Ελευθερία Γκιόκα (make up artist, artandyou.gr team)