«Λόγια που σου χρωστάω»

Share this…

Το «Λόγια που σου χρωστάω» από την Ελένη Ζερβοπούλου είναι μία συλλογή αποφθεγμάτων που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κάκτος και σε αγγίζει ως άνθρωπο βαθιά ως την καρδιά…
Λόγια που δεν ειπώθηκαν ποτέ, λόγια πίκρας που άδειασαν την καρδιά, λόγια έρωτα που την γέμισαν ξεχειλίζοντας την με συναισθήματα.
Σε έναν κόσμο άχρωμο όπου ξεχάσαμε να ζούμε ήρθε η ώρα να ονειρευτούμε και πάλι με μάτια ανοιχτά.
Να φωνάξουμε και να (ανα)ζητήσουμε πάθος, αγάπη, έρωτα. Λέξεις που να μας πλημμυρίζουν από αγνό συναίσθημα.
Ένα ξεχωριστό ταξίδι και μία πανδαισία συναισθημάτων ικανή να σας παρασύρει σε έναν κόσμο ξεχασμένο αλλά ζωντανό, τον κόσμο των συναισθημάτων.
Χωρίς διαφοροποιήσεις ηλικίας, φύλλου, χρώμα του δέρματος. Ιδιαίτερα ξεχωριστό και μοναδικό ανάγνωσμα. Μία όμορφη ρομαντική καλοκαιρινή επιλογή που διαβάζεται μονορούφι τις ζεστές ημέρες και νύχτες που έπονται…

Tranoulis
click here

Βιογραφικό:

Η  Ελένη Ζερβοπούλου εξέδωσε το πρώτο της διήγημα “Χουκ – Η ιστορία που δεν ξέρουμε” στη συλλογή “And they lived Happily Ever After?” , το οποίο κέρδισε το βραβείο Everly του Fantasy Festival 2023 ως το καλύτερο συλλογικό και έχει εκδοθεί από το Moonlight Tales, στου οποίου την ιστοσελίδα θα βρείτε επίσης και άλλα γραπτά της.
Στο Fantasy Festival 2023 επίσης, κυκλοφόρησε η νέα συλλογή διηγημάτων της, με τίτλο “There once was a myth”, στο οποίο και συμμετέχει, με το διήγημα “Το πιθάρι της ελπίδας”.
Στο e-book Tales of the Mind Projects” υπάρχουν επίσης μικρά διηγήματά της.
Αυτό τον καιρό ασχολείται με τη συγγραφή ενός μυθιστορήματος και παράλληλα, κάνει beta – reading σε έργα Ελλήνων συγγραφέων.  Αρθρογραφεί στο προσωπικό της blog: “Books & Freckles”.
Το blog της δημιουργού: https://www.booksandfreckles.blog/blog
Το βιβλίο της από τις εκδόσεις Κάκτος:  https://www.kaktos.gr/product/logia-pou-sou-chrostao/

Άρθρο/Κριτική: Γιώργος Δόλγυρας (editor, artandyou.gr team)