Λαμπερές παρουσίες στην εκδήλωση της “Union Properties”

Share this…

H κορυφαία international real estate company “Union Properties” πραγματοποίησε την ετήσια εταιρική της εκδήλωση και την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της, παρουσία όλου του δυναμικού της, συνεργατών αλλά και πολλών εκλεκτών επώνυμων καλεσμένων από τον επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο. Την εκδήλωσε συντόνισε η αγαπημένη παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη.

Δημήτρης Πυλωνίτης, Μαρία Κορινθίου, Πηγή Δεβετζή, Αντώνης Καρέτσος
Χριστίνα Σταυροπούλου, Νίνα Λοτσάρη, Δημήτρης Πυλωνίτης, Μαρία Κορινθίου, Αντώνης Καρέτσος, Πηγή Δεβετζή, Βίβιαν Αντωνοπούλου, Χριστίνα Διακοπαναγιώτη

Οι ιδιοκτήτες Δημήτρης Πυλωνίτης και Αντώνης Καρέτσος έδωσαν τις θερμότερες ευχές τους για μια υγιή και δημιουργική νέα χρονιά σε όλους τους συνεργάτες και φίλους της εταιρίας, ενώ παρουσιάστηκαν οι σημαντικότερες δράσεις της εταιρίας “Union Properties” σε κοινωνικό και εταιρικό επίπεδο στο πλαίσιο απολογισμού της προηγούμενης χρονιάς. Ακολούθησε η κοπή της πίτας αλλά και οι βραβεύσεις των καλύτερων real estate agents της χρονιάς. Η “Union Properties” είναι ένα δυναμικο δίκτυο στον χώρο της διαχείρισης ακινήτων, με υποκαταστήματα σε Αττική, Μύκονο, Σαντορίνη, Κύπρο, Ρωσία και Γερμανία και άριστα εκπαιδευμένα στελέχη με πολυετή πείρα στην αγορά, που ανταποκρίνονται γρήγορα με υπηρεσίες υψηλών απαιτήσεων.

Χάρης Σιανίδης, Ιωάννα Μαλέσκου