ΚΥΑΝΑ και τύποι αμπούλας που σου ταιριάζουν…

Share this…

Η ανάγκη των ανθρώπων να έχουν πάντα όμορφα και υγιή μαλλιά, οδηγεί τη βιομηχανία του skincare & haircare, στη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων. Οι αμπούλες μαλλιών αποτελούν ένα από αυτά και ξεχωρίζουν ως ισχυρά, συμπυκνωμένα & στοχευμένα προϊόντα που λύνουν ένα πρόβλημα του τριχωτού της κεφαλής.
Είτε παλεύετε με το φριζάρισμα, στοχεύοντας σε πρόσθετη λάμψη ή επιδιώκετε να αποκαταστήσετε τη ζημιά, οι αμπούλες μαλλιών προσφέρουν μια στοχευμένη λύση. Ας ερευνήσουμε τους διαφορετικούς τύπους και τις πολλαπλές εφαρμογές αυτών των μικροσκοπικών αλλά ισχυρών θεραπειών μαλλιών.

Τι είναι οι Αμπούλες Μαλλιών;
Οι αμπούλες μαλλιών είναι συμπυκνωμένες φόρμουλες, συσκευασμένες σε φιαλίδια μιας δόσης, και σχεδιάζονται για να παρέχουν εντατική φροντίδα στα μαλλιά σας. Αυτά τα σκευάσματα συνήθως περιέχουν υψηλές συγκεντρώσεις δραστικών συστατικών, εξασφαλίζοντας ισχυρά αποτελέσματα με κάθε εφαρμογή. 

ΚΥΑΝΑ
click here

Τύποι αμπούλων μαλλιών

Ενυδατικές αμπούλες
Εμποτισμένες με ενυδατικούς παράγοντες όπως υαλουρονικό οξύ ή γλυκερίνη, οι ενυδατικές αμπούλες αναπληρώνουν τα επίπεδα υγρασίας, καταπολεμούν την ξηρότητα και βελτιώνουν την ελαστικότητα των μαλλιών.
Θεραπευτικές Αμπούλες
Ενισχυμένες με πρωτεΐνες & βιταμίνες, αυτές οι αμπούλες λειτουργούν για την αποκατάσταση ζημιών που προκαλούνται από τη θερμότητα, χημικές επεξεργασίες ή περιβαλλοντικούς παράγοντες, αποκαθιστώντας τη δύναμη και τη ζωτικότητα των μαλλιών. Οι Αμπούλες Technical της ΚΥΑΝΑ, κάνουν ακριβώς αυτό!
Αμπούλες κατά του φριζαρίσματος
Εμπλουτισμένες με λειαντικά συστατικά όπως σιλικόνη ή αργανέλαιο, οι αμπούλες κατά του φριζαρίσματος εξημερώνουν τα απείθαρχα μαλλιά, αφήνοντάς τα κομψά, λαμπερά και εύχρηστα.
Αμπούλες για όγκο
Οι αμπούλες αυτές προσθέτουν σώμα και πληρότητα σε λεπτά ή αδύναμα μαλλιά, δημιουργώντας μια πιο ογκώδη εμφάνιση χωρίς να τα βαραίνουν. Παράλληλα με τις αμπούλες για αδύναμα μαλλιά, η ΚΥΑΝΑ έχει αναπτύξει εξειδικευμένες Αμπούλες κατά της Τριχόπτωσης που θρέφουν τα μαλλιά κι ενισχύουν την ανάπτυξη της τρίχας.
Αμπούλες που προστατεύουν το χρώμα
Σχεδιασμένες για να προστατεύουν τα μαλλιά από το ξεθώριασμα και τη ζημιά, οι αμπούλες που προστατεύουν το χρώμα περιέχουν φίλτρα UV και αντιοξειδωτικά, διατηρώντας τη ζωντάνια και τη λάμψη του χρώματος των μαλλιών.

LIFEBOX-8X10ML-AMPOULES-HAIR-LOSS-450×450

Αμπούλες και Τρόποι Χρήσεις

Περιποίηση μετά το σαμπουάν
Χρησιμοποιήστε μια μικρή ποσότητα αμπούλας ως μαλακτικό μετά το λούσιμο και την περιποίηση για να κλειδώσετε την υγρασία και να ενισχύσετε την απαλότητα.
Ενίσχυση Styling
Οι αμπούλες κατά του φριζαρίσματος μπορούν να εφαρμοστούν σε υγρά μαλλιά πριν από το styling για τον έλεγχο των flyaways και τη δημιουργία ενός ομαλού, γυαλισμένου φινιρίσματος.
Θεραπεία του τριχωτού της κεφαλής
Κάντε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής για να προωθήσετε την κυκλοφορία, να ενισχύσετε τους θύλακες των τριχών και να ενθαρρύνετε την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών.
Συμπερασματικά για τις αμπούλες
Οι επιλογές πλέον στην περιποίηση μαλλιών έχει αλλάξει σημαντικά με καινοτόμα προϊόντα, όπως οι αμπούλες που είδαμε πιο πάνω. Ανακαλύψτε όλα τα απαραίτητα προϊόντα μαλλιών από την ΚΥΑΝΑ και βρείτε αυτό που σας ταιριάζει!