Κατερίνα Λιόλιου στο «Lux»

Share this…

Με μία λαμπερή πρεμιέρα και διήμερο sold out ξεκίνησαν οι πολυαναμενόμενες εμφανίσεις της Κατερίνας Λιόλιου στο «Lux», το νέο hot στέκι της Αθήνας. Η Κατερίνα Λιόλιου, η επιτυχημένη και πιο ολοκληρωμένη ερμηνεύτρια της γενιάς της, έδωσε το ξεχωριστό μουσικό της στίγμα στη νυχτερινή Αθήνα στον ολοκαίνουργιο και υψηλών προδιαγραφών χώρο του «Lux», μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη. 

Άντζυ Ανδριτσοπούλου – Δημήτρης Στρέπκος – Ιωάννα Τζάνη

Με τα hits της προσωπικής της δισκογραφίας, όπως τα «Νοικιάστηκε», «Η Γυναίκα Της Ζωής Σου» και «Τελικά Σου Έστειλα» από το πρόσφατο album «1994» που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και τα «Story», «Η Ψυχολογία Μου», «Το Κατερινάκι Σου» και «Η Δική Μου Η Τρέλα», καθώς και τις δυνατές ερμηνείες της και το δυνατό ταμπεραμέντο της, η Κατερίνα Λιόλιου χαρίζει συναρπαστικές στιγμές κι απόλυτη διασκέδαση. Μαζί της ο Γιάννης Αρβανιτίδης, ένας από τους πολλά υποσχόμενους λαϊκούς τραγουδιστές της νεότερης γενιάς και ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας, ο αγαπημένος και λαμπερός καλλιτέχνης που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή. Συμμετέχει ο ταλαντούχος Θάνος Λάμπρου. Special guest o viral Dj Deleasis.

Κωνσταντίνος Τσακίρης – Αλεξία Μάντζαρη – Κατερίνα Λιόλιου – Μάνος Κατσαμπούρης – Φρύνη Λάτου
click here

Στο sold out premiere διήμερο που πραγματοποιήθηκε στο νυχτερινό κέντρο επί της λεωφόρου Συγγρού έδωσαν το παρών αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες της τραγουδίστριας, καθώς και θαυμαστές της που ακολουθούν πιστά κάθε της εμφάνιση. Πριν από τη λαμπερή πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ένα press event για δημοσιογράφους από την τηλεόραση και τον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, που είδαν από κοντά τον υπέροχο χώρο του  «Lux» κι έκαναν συνεντεύξεις με τους καλλιτέχνες. 

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το «Lux» γίνεται… «το σπίτι μας», με την «γυναίκα της ζωής σου» Κατερίνα Λιόλιου! 

Κατερίνα Λιόλιου