Η Σιμόνη Ραζή λατρεύει το ροζ και το δείχνει

Share this…

Όσο καιρό παρακολουθώ την Σιμόνη, όλο και περισσότερο ανακαλύπτω τρόπους που θα μπορούσαν να αναδείξουν το ροζ σαν χρώμα… Την Σιμόνη την γνωρίζω εδώ και εφτά χρόνια και πραγματικά δεν έχω δει άνθρωπο να λατρεύει τόσο πολύ το ροζ αλλά και να εφευρίσκει τρόπους για να το χρησιμοποιεί.
Με τόσο ροζ στην ζωή της, απορώ πως δεν την πήραν για την ταινία Μπάρμπι… Ροζ, ροζ, ροζ… Ε τι να κάνω ο άνθρωπος, μπήκα στον πειρασμό να την ρωτήσω, γιατί λέω δεν γίνεται, κάποια εξήγηση θα υπάρχει…

πόσο πιο ροζ η Σιμόνη Ραζή
click here

Την παίρνω τηλέφωνο και την ρωτάω, βρε Σιμόνη από πότε ξεκίνησε ο έρωτας σου με το ροζ χρώμα και πως;
Πάντα μου άρεσε το ροζ χρώμα!!! Από την παιδική ηλικία όταν ήμασταν μικρές με την αδερφή μου θυμάμαι ότι πάντα εγώ επέλεγα το ροζ χρώμα και η αδερφή μου το μωβ (είτε σε παιχνίδια, είτε ρούχα κλπ). Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να το εφαρμόσω στο ίνσταγκραμ. Μέχρι που μία μέρα ήρθε η αδερφή μου η Λένια και μου έβαλε τη φιτίλια, σχετικά με τις ροζ καλλιτεχνικές φωτογραφίσεις σε ποσταρίσματα. Κάπως έτσι το ξεκινήσαμε σαν παιχνίδι. Για παράδειγμα παίρναμε διάφορα αντικείμενα, για τις φωτογραφίσεις και τα μετατρέπαμε σε ροζ απόχρωση. Στην πορεία είδαμε ότι υπήρξε μεγάλη απήχηση και με προσέγγισαν διάφορες εταιρείες που μου έκαναν επαγγελματικές προτάσεις για να διαφημίζω τα προϊόντα τους. Εννοείται ότι αν κάτι δεν μου αρέσει και δεν με εκφράζει δεν το προτείνω στους ακόλουθους μου, διότι θέλω να με εμπιστεύονται. Βλέπω γενικά ότι η ανταπόκριση είναι μεγάλη και από γυναίκες και από άντρες χωρίς να διαχωρίζεται το φύλο με τη συγκεκριμένη απόχρωση!

click here

Σιμόνη, τι περίεργο έχεις σε ροζ χρώμα και σε τι, δεν θα είχες ποτέ ροζ;
Μπορώ να σου πω με μεγάλη σιγουριά ότι έχω πάρα πολλά πράγματα σε αυτή την απόχρωση. Σχεδόν όλα μου τα αντικείμενα είναι ροζ γιατί λατρεύω αυτό το χρώμα !!! Θα φανταζόμουν να είχα οπωσδήποτε κάποια στιγμή στη ζωή μου ένα εξοχικό ροζ πάνω στη θάλασσα. Μέσα σε αυτό θα ήθελα, όλο το θέμα να είναι σχετικό με τις αποχρώσεις του ροζ, για να κάνω διακοπές και να χαλαρώνω εκεί με την οικογένεια μου και το σκύλο μου. Όμως υπάρχει ένα πράγμα το οποίο δεν θα έκανα ροζ όπως και δεν το έχω σκεφτεί σε αυτή την απόχρωση και αυτό είναι τα δόντια μου. Θα προτιμούσα να τα διατηρήσω στην αληθινή τους κατάσταση. Θεωρώ ότι άμα το έκανα αυτό θα φαινόταν αρκετά περίεργο στο σύνολο της εικόνας μου.

Για περισσότερο ροζ, follow εδώ Simoni Razi

Άρθρο: Κρις Ζολώτας (δημοσιογράφος, artandyou.gr team)