“Γιατί ο Φαίδων δεν μπορεί να αυτοκτονήσει;”

Share this…

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος κωμωδίας, ΜΑΝΟΣ ΨΙΣΤΑΚΗΣ (Νταντά, Κόκκινο Δωμάτιο, Μαρία η Άσχημη, Θανάσιμες Πεθερές, Η Οικογένεια Βλάπτει, Το Αμάρτημα της Μητρός μου, Τρίχες, Hangover 4, Μαζί τα Φάγαμε, Η Τούρτα της Μαμάς, κ.α.), επιστρέφει στο θέατρο με την τρελή παράσταση, «ΓΙΑΤΙ Ο ΦΑΙΔΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ;» 
90 λεπτά κωμωδίας, ασταμάτητου γέλιου, που την προηγούμενη σεζόν, ικανοποίησε όλους τους θεατές της, καθώς την είδαν 2 και 3 φορές.
Η κωμική παράσταση, επανέρχεται στο Θέατρο ΛΥΧΝΟΣ (Χαλκιδικής 83 και Ιερά Οδός, Γκάζι), από την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή!

 Μάνος Ψιστάκης, Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Πάνος Τσαλιγόπουλος, Βάσια Μπέσσα, Μαριάννα Μεσσάλα, Μαίρη Λίρα, Ανθή Παρασκευαϊδου, Ζωή Αλεξούλη Βικτώρια Καϊματζόγλου, Αλέξανδρος Ρήγας

Το θέμα της: Ένας πασίγνωστος τηλεπαρουσιαστής τηλεπαιχνιδιών, ο Φαίδων Παπακώστας, απολύεται από τον καναλάρχη του. Χρωστώντας τεράστια ποσά σε δάνεια, απελπισμένος, αποφασίζει να μπει σε ένα ξενοδοχείο της Αθήνας και να δώσει τέλος στη ζωή του. Αγνοεί όμως πως το συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι «ημι-διαμονής»..
Ένας πελάτης του ξενοδοχείου, 45 ετών παρθένος (όχι στο ζώδιο), μια influencer του Instagram, μια Αλλοδαπή «επαγγελματίας» πολυτελείας, ένας ποδοσφαιριστής με ιδιαίτερες ερωτικές προτιμήσεις, μια ψωνισμένη καμαριέρα που θέλει να μπει στον χώρο της τηλεόρασης, η πονηρή συνάδελφός της, η περίεργη ρεσεψιονίστ, αλλά και ο ίδιος ο καναλάρχης με την γυναίκα του και την «παράνομη σχέση» του, εμποδίζουν τα πλάνα αυτοκτονίας του άτυχου Φαίδωνα και του κάνουν την ζωή, μαρτύριο!
Μέχρι που…

Ανθή Παρασκευαϊδου

Μια σύγχρονη κωμωδία, που διηγείται την ιστορία της, καυτηριάζοντας την Ελληνική κοινωνία, την Ελληνική τηλεόραση, την πολιτική και όλα αυτά που καθημερινά μας χαρίζει απλόχερα η χώρα μας και σηκώνουν σάτιρα μέχρι δακρύων.
Η Παράσταση ανεβαίνει για 2η ΣΕΖΟΝ στο Θέατρο ΛΥΧΝΟΣ στο ΓΚΑΖΙ. (Ιερά Οδός 59 & Χαλκιδικής 23)
Από ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ και Κάθε Παρασκευή έως και 5 Ιανουαρίου για 7 ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ!!!!!
Πρωταγωνιστούν: Μάνος Ψιστάκης, Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Πάνος Τσαλιγόπουλος, Βάσια Μπέσσα, Μαριάννα Μεσσάλα, Μαίρη Λίρα, Ανθή Παρασκευαϊδου, Ζωή Αλεξούλη και Βικτώρια Καϊματζόγλου.
Guest Star: Αλέξανδρος Ρήγας
Εισιτήρια:
https://www.more.com/theater/giati-o-faidon-den-mporei-na-autoktonisei-2/