Ευχές…

Share this…

Ευχές από γυναίκες που έχουν να πουν πολλά… Γυναίκες που έχουν δείξει πολλά με την δουλειά τους… Γυναίκες δημιουργικές, όμορφες, ελπιδοφόρες…
Λίγο πριν την κοπή της βασιλόπιτας του artandyou.gr δέκα γυναίκες, μας εύχονται…


Τόνια Φουσέκη
(Athens Fashion Week)
Εύχομαι σε όλους μια Υπέροχη, Φωτεινη και Δημιουργική Χρονιά, με πολλά χαμόγελα και συναρπαστικές διαδρομές & στιγμές! ✨✨

Τόνια Φουσέκη

Γεωργία Χιόνη
(Skin IT)
Από εμένα και την ομάδα του Skin IT έχω να πω…
Αγαπητέ Κόσμε, 
Είμαι ευγνώμων για ακόμα ένα χρόνο. 
Τον αποχαιρετώ και ανοίγω την καρδιά μου σε νέες δημιουργίες και προκλήσεις. 
Ελπίδα, κουράγιο, αγάπη.

Γεωργία Χιόνη

Τόνια Κούμπα
(Δημοσιογράφος, Παρουσιάστρια)
Το νέο έτος θέλω να συνεχίσει να μου χαρίζει ψυχική και σωματική υγεία. Με τον ερχομό του, θέλω να φέρει έμπνευση για δημιουργία, αξέχαστες στιγμές ευτυχίας, ταξίδια αναψυχής, απρόσμενη τύχη, ενδιαφέρουσες συνεργασίες, αφθονία, επιτυχίες και οτιδήποτε έχει ανάγκη η ψυχή μου και αγνοεί ο εγκέφαλος μου τώρα που απαντώ στην ερώτηση σας. Ευτυχισμένο το 2024!

Τόνια Κούμπα

Φρόσω Κυριακού
(Ραδιοφωνική παραγωγός MAD radio)
Εύχομαι η καινούρια χρονιά να φέρει σε όλους μας όσα μας στέρησαν οι προηγούμενες. Υγεία, ψυχική και σωματική, τύχη, γέλιο, ευτυχισμένες στιγμές και πληρότητα. Το 2024 αν και δίσεκτο, να είναι τυχερό για όλους!

Φρόσω Κυριακού

Μαριλένα Μίχου
(Pavone Rossa)
Εγώ και το team της Pavone Rossa σας εύχονται μια καλή, φωτεινή, δημιουργική χρονιά με υγεία! Ο νέος χρόνος, να έρθει γεμάτος αγάπη, ενσυναίσθηση και γαλήνη, να ζεστάνει και πάλι τις καρδιές μας, ώστε να ρέουν όλα ήρεμα κι εύκολα έχοντας μια όμορφη καθημερινότητα στην οποία θα διαπρέψουμε και θα λάμψουμε. Ας πάρουμε ως εφόδιο τα μαθήματα της προηγούμενης χρονιάς ώστε να μπούμε δυναμικά στο 2024 μαζί με τους αγαπημένους μας ανθρώπους. 
Glow and flow!!

Μαριλένα Μίχου
click here

Βάσω Κατράκη
(Ηθοποιός)
Χαρούμενες και φωτεινές ευχές για το 2024 ! 
Εύχομαι το νέο έτος να είναι δημιουργικό με στόχους , όμορφες και ξεχωριστές στιγμές!

Βάσω Κατράκη

Έμιλυ Λυμπεροπούλου
(Τραγουδίστρια/Μοντέλο)
Εύχομαι το νέο έτος να είναι γεμάτο υγεία και όμορφες στιγμές. Ας είναι αυτός ο χρόνος δημιουργικός, γεμάτος μελωδίες και να έρθει στον καθένα αυτό που επιθυμεί για να εξελιχθεί και να προχωρήσει ζωή του όμορφα ❤️

Έμιλυ Λυμπεροπούλου

Αθηνά Κλήμη
(Ραδιοφωνική παραγωγός MAD radio)
Ευχές: Σε όλους τους αναγνώστες του ArtandYou.gr θα ευχηθώ κάτι κλισέ αλλά βασικό. Υγεία και ξέρετε γιατί; Γιατί όλα τα άλλα έρχονται! Με πίστη, κόπο και πάθος! Κάντε το 2024 μαγικό! Στο χέρι σας είναι! 
Καλή χρονιά σε όλους!! 

Αθηνά Κλήμη
click here

Anastasia Mantzari
(Ραδιοφωνική παραγωγός BEST radio)
Κάπου ανάμεσα σε μια χρονιά μισοξεχασμένη και στην αρχή ενός νέου έτους όπου το μέλλον του παραμένει δυσδιάκριτο , αλλά έχει αφετηρία του την ελπίδα που γεννήθηκε μαζί του, εύχομαι η νέα χρονιά να μας δώσει την δύναμη να παλέψουμε για να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας και να κερδίσουμε όλα όσα μας αξίζουν. Ας γίνουμε ένας ορμητικός, ασυγκράτητος ποταμός εικόνων και στιγμών, που οδηγεί σε κόσμους που έχουμε ονειρευτεί, σε κόσμους που είναι προσδοκία ζωής. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ…ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ
My best wishes

Anastasia Mantzari

Κατερίνα Νικολάου
(Βολεϊμπολίστρια)
Καλή χρόνια με υγεία, τύχη, αισιοδοξία, αγάπη προς τον εαυτό μας και γεμάτη καρδιά. Αντοχή στα δύσκολα και ψυχική ισορροπία. Χρόνια πολλά σε όλους με χαμόγελα πολλά και όνειρα τρέλα!

Κατερίνα Νικολάου

Ευαγγελια Παλαβάρτζα και Έλενα Τσαμουρίδου
(El Madame)
Από εμάς και το κατάστημα El Madame στην Κατερίνη, σας εύχεται Χρόνια Πολλά και Καλή Χρόνια ευτυχισμένο το Νέο έτος, με υγεία και αγάπη σε όλο τον κόσμο!

Ευαγγελια Παλαβάρτζα και Έλενα Τσαμουρίδου

Άρθρο: Κρις Ζολώτας (δημοσιογράφος, artandyou.gr team)