Αυλαία για την 32η Athens Fashion Week

Share this…

Αυλαία έριξε η 32η Athens Fashion Week! Mε απόλυτη επιτυχία, μιας και ηχηρά ονόματα της Μόδας ήταν εκεί για να στηρίξουν την διοργάνωση για άλλη μια φορά!!
Πλήθος celebrity, αλλά και απλών ανθρώπων αφού για όλους όσους είναι Fashion lovers , fashion addict , είναι πάντα το top event!!
…Και φυσικά η ομάδα μας (artandyou.gr), για να σας μεταφέρει, για άλλη μια φορά, στον υπέροχο Fashion World, που λέω εγώ, ζώντας το, έστω και έτσι μαζί μας!!
Το Αthens Fashion Week, πραγματοποιήθηκε στο “The Ellinikon Experience Park” από την Πέμπτη 8 Ιουνίου, ρίχνοντας αυλαία την Δευτέρα 12 Ιουνίου.

Model: Ρόη Πίσπα

Πολλές οι επιλογές, χώρων διεξαγωγής των Catwalk, δίνοντας  την δυνατότητα, στους fashion designers, να επιλέξουν αλλά και το κοινό να θαυμάσει το υπέροχο Experience Park !!
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν την περιήγησή μας και ας το ζήσουμε μαζί, τι λέτε;
Μαζί θα περιπλανηθούμε 3 μέρες!!8-9-12 Ιουνίου!
Με το ξεκίνημα της ημέρας θαυμάσαμε τις δημιουργίες όλων αυτών των υπέροχων σχεδιαστών!! Ο κάθε ένας είχε επιλέξει την δικιά του δημιουργία, αλλά και την δική του μούσα, που θα αναδείκνυε την μοναδική του δημιουργία.
Είχε στηθεί λοιπόν μια εξέδρα με καρέκλες, που το κάθε μοντέλο καθόταν! Τα μοντέλα, σηκώνονταν κάθε φορά που άκουγαν το όνομα του σχεδιαστή με σεβασμό και μοναδικότητα, περπατούσαν και με τον πιο υπέροχο τρόπο, αναδείκνυαν την κάθε δημιουργία!!Όλα αυτά με την συνοδεία πιάνου, μεταφέροντας  σε όλους εμάς, μια μουσική απογευματινή αύρα!!
Όλα τα μοντέλα ήταν εκεί, με πολύ  σεβασμό, σε κάθε fashion design, είχε επιλέγει, μούσες, όμορφες και μοναδικές!!Πολύ όμορφο ξεκίνημα , σε μια απόλυτα ζεστή μέρα.

Model: Ιωάννα Δεσσύλα

Συνεχίσαμε μία ώρα μετά, με ένα σχεδιαστή που συμμετείχε στο installation τον Κonstantino Tsigaros και την συλλογή του για SS23,. Μια διαφορετική προσέγγιση, urban fashion, με ρούχα, σε λευκό, άσπρο αλλά και γκρί, ευκολοφόρετα, από Generation Z, αλλά και όχι μόνο. Ρούχα που υποδηλώνουν την ταυτότητα του σχεδιαστή, για την άνεση αλλά και την ποιότητά του!! Αμέσως μετά ο υπέροχος σχεδιαστής Dassios!! Υπέροχη μουσική, ΕΡΩΤΑΣ , όπως ονομάζετε, έτοιμοι  με τον υπέροχο ήχο να απολαύσουμε την FW 2023-24 Premium Line. Όσο δυναμική ήταν η μουσική και ερωτική άλλο τόσο και η υπέροχη συλλογή!! Διαφάνεια , παγιέτες, τούλι, denim.. Εκδοχές, αλλά και μοναδικές δημιουργίες  για την Γυναίκα που είναι και θέλει να δείχνει ερωτική, χωρίς να γίνεται προκλητική.

Dassios

Πολύ κοντά στην δική μου αισθητική θα έλεγα με ρούχα που ξεχωρίζουν!!
Πολλοί γνωστοί celebrity , σε κάθε show, στο συγκεκριμένο ξεχωρίσαμε την πολύ γνωστή, κούκλα ηθοποιό Εβελίνα Παπούλια, μαζί με την επίσης υπέροχη κόρη της ηθοποιό Αφροδίτη Λιάντου, φορώντας ρούχα του σχεδιαστη!!
Το τελευταίο Catwalk/fashion show, ήταν της Kathy Heyndels & Marios Togos και την συλλογή SS2024.. Μας έφερε πιο κοντά σε μια ανέμελη πλευρά του εαυτού μας και με τα χρώματα αλλά και την  διακόσμηση του Catwalk με υπέροχα φτερά, στα χρώματα των δικών της μοναδικών fahion designs!! Η μουσική της δροσερή όπως και όλο το Show. Μαλλιά, wet look, ήρεμο makeup, no makeup, με πραγματικά υπέροχα συνδυασμένα παπούτσια, από τον οίκο “Haralas”.
Ακολούθησε cocktail party από Stoli, αλλά και catering από ΜΠΕΓΝΗΣ, που ήταν και sponsors των Kathy Heyndels  & Marios Togos!!
Ένα υπέροχο fashion ending day, περιμένοντας την επόμενη!!

So stay tuned to artandyou.gr team!!
Για περισσότερες φωτογραφίες, ΕΔΩ

Άρθρο: Κατερίνα Κόντη (Fashion editor/fashion stylist artandyou.gr team)
Φωτογραφίες: Δημήτρης Μπαρδάκης (artandyou.gr team)