AthensFashionClub Christmas on Wheels

Share this…

Σε ένα ατμοσφαιρικό χώρο, στο Hellenic Motor Museum, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16/12/2023 η ετήσια Χριστουγεννιάτικη γιορτή της AthensFashionClub “Christmas on Wheels” αποτυπώνοντας για μία ακόμη φορά την πρωτοπορία της Σχολής Μόδας και την αγάπη του κοινού για νέες προσεγγίσεις στη Μόδα.

Hellenic Motor Museum

Στο 5ο όροφο του μουσείου και με θέα τα ιστορικά και πανάκριβα αυτοκίνητα-αντίκες της ιδιωτικής συλλογής του πρωτοπόρου developer κυρίου Θεόδωρου  Χαραγκιώνη, σπουδαστές, απόφοιτοι της σχολής, συνεργάτες και εκλεκτοί καλεσμένοι από την τοπική αυτοδιοίκηση έδωσαν το παρών για να γιορτάσουν την ολοκλήρωση μίας εκπαιδευτικής χρονιάς με υψηλούς στόχους και πολλές επιτυχίες.

AthensFashionClub (photo maria bo. by artandyou.gr)

Οι φίλοι και συνεργάτες της AthensFashionClub έζησαν ένα μοναδικό ταξίδι Μόδας, Επιχειρηματικότητας και επιτυχιών των σπουδαστών και αποφοίτων της για την χρονιά 2023 μέσα από την ομιλία της Ιδρύτριας του Ομίλου κας Βυτινίδου Μαρίας. Δόθηκαν 5 Βραβεία Αριστείας σε αποφοίτους που κέρδισαν πρώτα βραβεία σε Ελληνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς καθώς και τιμητικές συμμετοχές στους σχεδιαστές που συμμετείχαν στην ολοκλήρωση του 1ου κύκλου Επιχειρηματικής Επιτάχυνσης της 1ης Πορτογαλικής Θερμοκοιτίδας Μόδας στην Ελλάδα “Grow Sustainable in Portugal”.

AthensFashionClub (photo maria bo. by artandyou.gr)

Από τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, παρών ήταν ο Γιώργος Δημόπουλος, Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, ο οποίος εντυπωσιάστηκε από τις δράσεις της σχολής σε Ελλάδα και εξωτερικό και έδωσε προσωπικά συγχαρητήρια στους σπουδαστές που ξεχώρισαν για το ταλέντο τους και τις επιχειρηματικές τους επιδιώξεις.

AthensFashionClub (photo maria bo. by artandyou.gr)
AthensFashionClub (photo maria bo. by artandyou.gr)

Η δημοσιογράφος Νεφέλη Λυγερού ξεχώρισε με την όμορφη παρουσία της όπως επίσης και ο δημοσιογράφος- εκδότης της εφημερίδας «Ο Δημότης της Ανατολικής Αττικής και AtticaNewsΤV  Γιάννης Κοντογεώργος, ο οποίος βράβευσε την ταλαντούχα σχεδιάστρια Γεωργία Χιόνη για την συμμετοχή της στην διεθνή έκθεση Modtissimo στην Πορτογαλία.

Βιβή Αναστασιάδου, Μαρία Βυτινίδου. Κατερίνα Μούτσιου
AthensFashionClub (photo maria bo. by artandyou.gr)


Η Εβίτα Ψώνη, ακαδημαϊκός στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και πρόεδρος του Rotary Club Κηφισιά-Καστρί δήλωσε την συγκίνηση αλλά και τον ενθουσιασμό της για την προσπάθεια των σπουδαστών για διάκριση συγχαίροντας τον Παναγιώτη Σακκάτο για τη εξαιρετική πορεία του στη μόδα μέχρι σήμερα, ενώ ο διακεκριμένος δικηγόρος-διαμεσολαβητής και εκπαιδευτικός Γιάννης Φωτόπουλος εξέφρασε την ανάγκη για την υποστήριξη της Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας μέσα από κορυφαίες εκπαιδευτικές δομές σαν την AthensFashionClub. Ο Avantgarde Σχεδιαστής Μάριος Καραβασίλης βραβεύτηκε για τη συμμετοχή του στην διεθνή έκθεση Μοdtissimo από τον διακεκριμένο δικηγόρο παρουσιάζοντας μία capsule collection με εμπορική διάσταση για την αγορά του εξωτερικού.

AthensFashionClub (photo maria bo. by artandyou.gr)

Οι κοντινοί συνεργάτες της σχολής από την Athens Fashion Trade Show ήταν παρόντες και η Αλεξάνδρα Οικονόμου από το τμήμα Marketing της εμπορικής έκθεσης βράβευσε τη ταλαντούχα Bασιλεία Κούσκουλα για το βραβείο Best Catwalk που έλαβε πρόσφατα στην Athens Fashion Week.

AthensFashionClub (photo maria bo. by artandyou.gr)

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην εθελοντική δράση της σχολής στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης “Ενίσχυση της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στις Φυλακές Κορυδαλλού μέσω εξειδικευμένου προγράμματος κατάρτισης” μία πρωτοβουλία της σχεδιάστριας και ιδρύτριά της, Μαρίας Βυτινίδου. Η Σχολή έλαβε το 1ο Βραβείο στον εθνικό διαγωνισμό Bravo Sustainability Awards, στην κατηγορία Bravo Society για τον θετικό αντίκτυπό της στην κοινωνία και όπως ανέφερε η κα Βυτινίδου «Ο εθελοντισμός είναι attitude, είναι κουλτούρα και πρέπει να περνάει στις επόμενες γενεές τόσο μέσα από την εκπαίδευση όσο και μέσα από βιωματικές συμπεριφορές.» Σε επιβεβαίωση των όσων λέγονται, επαινέθηκε στη συνέχεια η απόφοιτος της σχολής  και Στυλίστρια Κατερίνα Κόντη για τον εθελοντισμό της στην εκδήλωση ΔΥΑΜΕΑ.

click here
AthensFashionClub (photo maria bo. by artandyou.gr)

Mετά την τελετή βράβευσης, ακολούθησε πάρτυ σε christmas mood, ποτό και νόστιμες αλμυρές και γλυκές εκπλήξεις για όλους.  Στο τέλος της βραδιάς, πραγματοποιήθηκε ιδιωτική περιήγηση στον χώρο του Μουσείου αυτοκινήτου με περιγραφή της ιστορίας που έχουν διαγράψει τα πιο ιστορικά αυτοκίνητα-αντίκες στον κόσμο!
Ευχαριστούμε τον ιδρυτή του περιοδικού art&you.gr Χρήστο Ζολώτα, την υπεύθυνη του περιοδικού art&you.gr Κατερίνα Μούτσιου και τη φωτογράφο (artandyou.gr team) κα Μαρία Μπογδάνου για την δημοσιογραφική κάλυψη της εκδήλωσης.

AthensFashionClub (photo maria bo. by artandyou.gr)
AthensFashionClub (photo maria bo. by artandyou.gr)

Επιμέλεια: Κατερίνα Μούτσιου (υπεύθυνη, artandyou.gr team)
Φωτογράφος: Μαρία Μπο. (artandyou.gr team)