ΑΝΝΥ «Μόνη Μου»

Share this…

Η εκρηκτική ANNY συνεχίζει δυναμικά τα δισκογραφικά της βήματά και μας παρουσιάζει το «Μόνη Μου», ένα ανεβαστικό λαϊκό τραγούδι, σε μουσική και στίχους του Λευτέρη Κιντάτου που κυκλοφορεί από την Panik Reords. Το «Μόνη Μου» συνοδεύεται από ένα fresh music video στο οποίο η ταλαντούχα τραγουδίστρια σαγηνεύει τα βλέμματα. Τη σκηνοθεσία έκανε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

click here

Η ΑΝΝΥ μετά από έναν άκρως επιτυχημένο χειμώνα live εμφανίσεων στο Fever δίπλα στην Πάολα, τον Νίκο Μακρόπουλο, στο Lux με την Κατερίνα Λιόλιου, στο Casper στη Θεσσαλονίκη με τον Ηλία Καμπακάκη και σε συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό συνεχίζει Non Stop και το καλοκαίρι. Η ΑΝΝΥ με την ακαταμάχητη ενέργεια στα live της, συνεχίζει τις εμφανίσεις της σε Ελλάδα και εξωτερικό δίπλα στην Πάολα και τον Ηλία Καμπακάκη.

Μετά τη συνεργασία της με τον Bo στο «Είναι Καλοκαίρι… Λα Λα Λα» και το πρώτο της solo τραγούδι «Πάλι Πάλι» που έχει την υπογραφή του Χρήστου Δάντη και του Νίκου Σαρρή, η ΑΝΝΥ μας παρουσιάζει το «Μόνη Μου» από την Panik Records.