Ακτιβισμός και μόδα

Share this…

Ακτιβισμός και μόδας με την ματιά του Σπύρου Πώρου
Με την καλλιτεχνική ματιά του, βραβευμένου φωτογράφου, Σπύρου Πώρου, υλοποιήθηκε στο Μεταξουργείο η πρώτη φωτογράφηση μόδας που συμβολίζει, την έναρξη της συνεργασίας. Ανάμεσα στην νεοσύστατη Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία RedinFashionAthens και τον πανελλήνιο φορέα πρόληψης και ενδυνάμωσης των εργαζόμενων στο σεξ, Red Umbrella Athens (RUA).

Ελένη Σιμσίρογλου Ιδρύτρια Red in Fashion Athens – Αμαλία Λιούτα Μοντέλο – Ντίντα Ζαφειρίου Στέλεχος RUA

Η διευθύντρια του Red Umbrella Athens, Άννα Κουρουπού, τα στελέχη του Red Umbrella Athens και η ιδρύτρια του Red in Fashion Athens, Ελένη Σιμσίρογλου, φόρεσαν Daphne Valente, Yiorgos Eleftheriades, ChrisP, Keno Athens & Kakuru και πόζαραν στο φακό του διεθνούς Σπύρου Πώρου σε μία φωτογράφηση “loveletter σε γυναίκες που θαυμάζουμε”.

Άννα Κουρουπού Διευθύντρια RUA

Αντλώντας έμπνευση από τις ακτιβίστριες τρανς γυναίκες που εργάζονται στο σεξ, το Red in Fashion Athens, ιδρύθηκε για να τις διασυνδέσει με το χώρο της μόδας:
με την υλοποίηση επαγγελματικών φωτογραφήσεων για την ενίσχυση του προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιούν για την εργασία τους στο σεξ,
με την παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών για την δημιουργία μπουκ, την επαφή με πρακτορεία μοντέλων, τη συμμετοχή σε κάστινγκ, φωτογραφήσεις, διαφημίσεις, επιδείξεις μόδας, κλπ.

Nancy Gallos Μοντέλο & Red in Fashion Athens Ambassador

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρότζεκτ, μπορείτε να επικοινωνείτε με την ιδρύτρια/νόμιμη εκπρόσωπο του Red in Fashion Athens, Ελένη Σιμσίρογλου, στο τηλέφωνο 6932630830, στο e-mail you@redinfashion.org ή στο instagram @red_in_fashion_athens.