Την Τρίτη 6 Νοεμβρίου συνάδελφοι και φίλοι από τον καλλιτεχνικό χώρο τίμησαν με την παρουσία τους την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Τι Με Κοιτάς Έτσι;» στο θέατρο Έαρ Βικτώρια. Η Αθηνά Παππά έλαβε διθυραμβικές κριτικές από τους παρευρισκομένους για την καθηλωτική της ερμηνεία !

Η Ματθίλδη Μαγγίρα, ο Γιώργος Χρανιώτης, ο Γιάννης Διαμαντόπουλος, η Νέλλη Γκίνη, ο Βασίλης Χαλακατεβάκης, ο Νίκος Τουλιάτος, ο ζωγράφος Βαγγέλης Τζερμιάς, ο γλύπτης και ακαδημαϊκός καθηγητής της Καλών Τεχνών Νίκος Τρανός, οι εικαστικοί Νίκος Γιαβρόπουλος, Γιώργος Βιδάλης & Χρήστος Πετρίδης,  ο σχεδιαστής μόδας Μάριος Καραβασίλης, ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος, η Έλενα Αγγελοπούλου, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ο Θοδωρής Ανθόπουλος, η Αναστασία Βούλγαρη, η Εριάννα Στάθη, ο Γιώργος Ζούβελος κ.ά., χάρισαν το θερμότερο χειροκρότημά τους σε όλους τους συντελεστές της παράστασης.

Το «Τι Με Κοιτάς Έτσι;» παρουσιάζεται κάθε Τετάρτη στις 21:00 στη δεύτερη σκηνή του θεάτρου Έαρ Βικτώρια (Μαγνησίας 5 και Αριστοτέλους 132, Αθήνα).

Για λίγες παραστάσεις ακόμα !

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κείμενο – Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Ρόδης & Ιωάννης Κυφωνίδης
Ερμηνεία: Αθηνά Παππά
Σκηνικά – Κοστούμια: Μαριλίζα Rendl
Σύνθεση πρωτότυπης μουσικής – Ενορχήστρωση: Χρήστος Μπάκης
Σχεδιασμός Φωτισμού – Φωτογραφίες: Βαγγέλης Ρασσιάς
Σόλο Βιολί: Γιώργος Μανωλάς
Make up Artist: Μαργαρίτα Καρακάση
Hair Styling: Ντίνα Τριάντου
Γραφιστική επιμέλεια αφίσας: Δήμητρα Αγγελακοπούλου
Trailer: Ελένη Μολφέτα

Φιλική Συμμετοχή (Voice over):
Σάρα Γανωτή, Ματθίλδη Μαγγίρα, Γιώργος Χριστοδούλου.

 

VIVA: https://www.viva.gr/tickets/theatre/ear-viktoria-b-skini/ti-me-koitas-etsi/

 

Πληροφορίες – κρατήσεις θέσεων: 210 822 0020