2ο MESSINIA FORUM

Share this…

Μετρώντας αντίστροφα για το 2ο MESSINIA FORUM #kalamata365 ( https://www.messinia-forum.gr/ ) στις 13 & 14 Απριλίου στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, σας προωθούμε  την πρόσκληση, την αφίσα, το δελτίο τύπου με τις φετινές εργασίες του FORUM και το τελικό πρόγραμμα. Πρόκειται για μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, πολυθεματική &  αναβαθμισμένη διοργάνωση την οποία μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι με ελεύθερη είσοδο.

2ο MESSINIA FORUM
Tranoulis
click here

Το 2ο MESSINIA FORUM #kalamata365 τοποθετεί στο επίκεντρο την Εστίαση, τη Γαστρονομία, τον Τουρισμό και την Επιχειρηματικότητα και έχει την υποστήριξη του Υπουργείου Τουρισμού, της ΠΕΔ Πελοποννήσου, της ΚΕΔΕ, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, των 6 Δήμων της Μεσσηνίας και του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.
Πάνω από 40 ομιλητές, 7 θεματικοί κύκλοι, με κεντρικό θέμα: θεματικός και αθλητικός τουρισμός, νέες εναλλακτικές μορφές τουρισμού και ενημέρωση γύρω από τα σημαντικά ζητήματα τρεχουσών αλλά και αναδυόμενων ψηφιακών προκλήσεων. Διαδραστικά τραπέζια διαλόγου και ομάδες εργασίας.

2ο MESSINIA FORUM #kalamata365 στις 13 & 14 Απριλίου

Ανάμεσά μας θα βρεθούν και θα συνομιλήσουν για θέματα τουρισμού, εστίασης και επιχειρηματικότητας, μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης κ. Μύρων Φλουρής , οι Πανεπιστημιακοί κ. Δημήτριος Μπούχαλης, κα Εύη Χριστοφιλοπούλου, κ. Σωτήρης Βαρελάς, o διεθνής δικηγόρος, υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΝΔ, κ. Ορέστης Ομράν, οι αθλητές κ. Μιχάλης Ζαμπίδης, κ. Αλβέρτης Φραγκίσκος, κ. Γεώργιος Καραγκούνης, κα Αθανασία Τσουμελέκα, οι chef κ. Λευτέρης Λαζάρου, κ. Νίκος Φωτιάδης, κα Ντίνα Νικολάου, κα Ελένη Ψυχούλη, κ. Ιάκωβος Απέργης και πολλοί καταξιωμένοι επιχειρηματίες από το χώρο της εστίασης, της φιλοξενίας και της επιχειρηματικότητας.