10th NGFL X Andydote, με απόλυτη επιτυχία…

Share this…

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 10th NGFL X Andydote

10th NGFL X Andydote

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 10th NGFL X Andydote το Σάββατο 13/05  αλλά και την Κυριακή 14 /05 στο Ζάππειο Μέγαρο…
Ώς ομάδα του artandyou.gr, δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε μιας είμασταν προσκεκλημένοι και χορηγοί επικοινωνίας της διοργάνωσης, δηλαδή σε ότι πιο όμορφο και στυλάτο, για  να σας μεταφέρουμε όλες τις εικόνες, αλλά και ότι ζήσαμε, ώστε όσοι δεν τα κατάφεραν να έρθουν (αν και μεταξύ μας, πιστεύω ελάχιστοι), να το μοιραστούμε μαζί σας, για να ζηλέψετε!!

Αναστασία Κουτσουβέλη, Κατερίνα Κόντη, Εύα Σαρταμπάκου (artandyou.gr team)

Βρεθήκαμε πολύ νωρίς στον χώρο του Ζαππείου, γνωρίζοντας ότι έτσι, θα είχαμε την δυνατότητα να περιηγηθούμε στον χώρο πρώτοι και να μάθετε τα πάντα!
Η έμπνευση των διοργανωτών, να παντρέψουν την Μόδα, την Τέχνη αλλά και την φιλανθρωπία, ήταν πραγματικά ξεχωριστή! Εισερχόμενοι στον χώρο, μας καλωσόρισε η πάντα αεικίνητη και ξεχωριστή κυρία Τζένη Οικονόμου-Ρίζου που πρωτοστατεί, σε όλες τις διοργανώσεις Μόδας. Όπως πάντα παρούσα και η κυρία Τάνια Νικολοπούλου (LikeWoman.gr)

Τζένη Οικονόμου-Ρίζου και Κατερίνα Κόντη, Γεωργία Χίονι (artandyou.gr team)

Στην είσοδο γνωρίσαμε επίσης  και ανθρώπους της”Stalexpo”,που ήταν και ο διοργανωτής, αλλά είδαμε και το κουτί αγάπης  “Χαμόγελο του Παιδιού”!
Κατευθυνθήκαμε στο vintage van, για το πρώτο μας ποτό.
Και η γιορτή ξεκινούσε!
Είδαμε τουλάχιστον 30 designer installation! Ρούχα, κοσμήματα, γυαλιά, τσάντες, φουλάρια ξεχωριστά! Όλα υπέροχα αλλά και οι άνθρωποι πίσω από κάθε pop up stage, ευχάριστοι και ευγενικοί!

vintage van, NGFL

Πόσο  όμορφα  ξεκινούσε, αυτό το event! To mood, ήταν για όλους γιορτινό και χαρούμενο!
Ξεναγηθήκαμε και στον χώρο που θαυμάσαμε τα έργα τέχνης, καλλιτεχνών, υπέροχους αλλά και ξεχωριστούς πίνακες. Το μάτι μας γέμισε, από ομορφιά και τέχνη. Αρωγός σε αυτό η Dream Team
Ήδη αρκετός κόσμος, άρχισε να εισέρχεται στον χώρο, για τα Catwalks, που σύμφωνα με το πρόγραμμα θα ξεκινούσαν στις 5 το απόγευμα!
Όλοι ήταν εκεί!
Ξεχωρίσαμε τον παντός καιρού όπως λέει και ο ίδιος, αλλά πάντα μοναδικό, Founder/Owner στις εταιρείες MODELS ACADEMY και Future Models, κύριο Γιώργο Κουτούλια, με τα μοντέλα του.
Είδαμε τον ταλαντούχο σχεδιαστή Δημήτρη Στρέπκο, την πάντα ξεχωριστή Γεωργία Σιακαβάρα, την εξαιρετικά δημιουργική σχεδιάστρια και πολυτάλαντη Γεωργία Χιόνη, αλλά και πολλούς και γνωστούς in fashion industry!!

10th NGFL

O χώρος των Catwalks, είδαμε με χαρά ότι ήταν εξωτερικός και υπέροχος! Ανάμεσα σε δέντρα, οι θέσεις, ξύλινες καρέκλες που ιδανικά ταίριαζαν με το περιβάλλον, μεταφέροντας έτσι  μια πολύ δυνατή νότας Άνοιξης!
Αυθόρμητα ήρθε η σκέψη, το τι σημαίνει το NGFL! Σημαίνει Next Generation Fashion Lines, της Επόμενης Γενιάς Γραμμές Μόδας στα Ελληνικά!
Σκέφτηκα ότι ιδανικά ο χώρος των Catwalks, θα μπορούσε να ονομαστεί Next Generation Fashion Place.
Τόσο ευχάριστη ήταν η έκπληξη που νιώσαμε όλοι κατά την είσοδο στον χώρο!
Ο κόσμος δεν σταμάτησε να έρχεται. Σύντομα γέμισε ο χώρος του sitting , παρόλα αυτά ήταν και όρθιοι αφού η προσέλευση ήταν πολύ μεγάλη.
Όλοι ήθελαν  να νιώσουν την εορταστική αύρα αλλά και να θαυμάσουν τα ρούχα των Νέων Σχεδιαστών μας!
Την αρχή έκανε το ΔΙΕΚ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, με δημιουργίες των σπουδαστών της. Σύνολα σε Denim, jumpsuite με ιδιαίτερες λεπτομέρειες, φόρεμα αλλά και αέρινα σύνολα, μας υπενθυμίζουν το καλοκαιράκι που τόσο πια κοντά μας είναι! Το κάθε ένα, ξεχωριστό και διαφορετικό!
Η μουσική ήταν ήρεμη, χαλαρή και φυσικά καταχειροκροτήθηκαν για την πολύ ωραία εμφάνισή τους.
Το επόμενο Catwalk, ΔΙΕΚ Πειραιά , με δημιουργίες επίσης σπουδαστών. Ένα από τα αγαπημένα μου, θα τολμήσω να πω, κόκκινο σατέν φόρεμα, λευκό αέρινο με πνοή αρχαίας Ελληνίδας στο σήμερα!
Πολύ καλό styling,  μεγάλα καπέλα αλλά και crop top με λινό wide leg trouser, bucket hat .
Iδιαίτερες αλλά και ξεχωριστές δημιουργίες. Η μουσική είχε ανεβάσει και το beat του όμορφου Catwalk!

Catwalk 10th NGFL X Andydote

Συνέχεια με το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας αλλά και το ΔΙΕΚ- Χαιδαρίου, με επίσης όμορφες δημιουργίες σπουδαστών, που μας μετέφεραν κι εκείνοι στις  νέες, όμορφες, με αρκετή φρεσκάδα, δημιουργίες τους!
Συνεχίστηκε με το ΙΕΚ ΑΚΤΟ με υποστηρικτή το αναγνωρισμένο brand Singer, δημιουργίες με αφετηρία το σήμερα, το αύριο, το χθες, όπως και οι ίδιοι ανέφεραν σε ανάρτηση τους και έτσι ακριβώς ήταν…. Και εδώ οι σπουδαστές, μια και αποκαλείτε και Fashion Graduate, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.
Αμέσως μετά το ΑCADEMIA DELLA MODA. H πιο δυνατή μουσική από όλα τα Catwalk θα έλεγα, που σίγουρα έκανε match με τα ρούχα που ήταν oversized, black and white, παπούτσια που ήταν στους ίδιους τόνους. Πολύ διαφορετικό, γιατί όλα τα ρούχα κινούνταν στα ίδια μοτίβα.
Ύστερα από αυτό το Catwalk, ήρθε και η ώρα για το πρώτο μας break, απολαμβάνοντας ένα ακόμα Vintage drink , αλλά και συζητώντας για τις πολύ όμορφες δημιουργίες και ανυπομονώντας για την συνέχεια.
Είχαμε και πάλι τον χρόνο όμως να περιηγηθούμε ξανά στον χώρο των pop up αλλά και των εικαστικών, συναντώντας και άλλους ανθρώπους της μόδας, που και οι ίδιοι ένιωθαν αυτή την γιορτινή αύρα.

Υπέροχες δημιουργίες στο 10th NGFL X Andydote

Κατά την επιστροφή μας, είχαμε να δούμε άλλα 2 Catwalk και περιμέναμε με χαρά και τις υπόλοιπες δημιουργίες των σπουδαστών των σχολών!
Την αρχή έκανε η Σχολή AVIOTI FASHION ED, με επίσης ξεχωριστές δημιουργίες, με φτερά, πλεκτό με πολύχρωμη φούστα σε επίπεδα και βολάν, διαφάνεια και μουσική απαλή, όπως και οι δημιουργίες των αποφοίτων της σχολής!
Το τελευταίο Catwalk της πρώτης μέρας του 𝙉𝙂𝙁𝙇 𝙓 𝘼𝙣𝙙𝙮𝙙𝙤𝙩𝙚 ήταν των σπουδαστών-αποφοίτων του ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Πολύ ενδιαφέροντα αλλά και κατά κοινή ομολογία, πιο new generation fashion line, ευφάνταστες δημιουργίες, πολύ ξεχωριστή μουσική, ιδανικό για το κλείσιμο  μιας ιδιαίτερα δυνατής  ημέρας Μόδας.
…Και κάπως έτσι, ανυπομονούσαμε για να έρθει η Κυριακή! Τόσο υπέροχα και μοναδικά όλα!
Πολύ καλή οργάνωση, ανοιξιάτικη, εορταστική διάθεση! Όλοι εξαιρετικοί! Μπράβο στους αποφοίτους των σχολών που παρακολουθήσαμε την 1η μέρα και καταχειροκροτήθηκαν..

So stay tuned, to www.artandyou.gr

Άρθρο: Κατερίνα Κόντη (Fashion editor/fashion stylist Artandyou.gr team)