Όταν η μόδα παντρεύτηκε τα γλυκά.

Share this…

Το ραντεβού είχε κλειστεί , ο γάμος ή αλλιώς τα γλυκά παντρέματα.
 H πρόσκληση ήταν για την Τρίτη 28 Μαρτίου και ώρα 19:00 στο Μηχανουργείο της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων.
Το artandyou.gr φυσικά ήταν καλεσμένο και με πολύ χαρά αλλά και περιέργεια ήταν εκεί για να σας μεταφέρει όλα όσα θα ζούσαμε!
Θα είμασταν και εμείς λοιπόν μάρτυρες αυτού του γάμου!
Γιατί όπως έγραφε και η πρόσκληση, “τα γλυκά είναι Έρωτας”!
Φυσικά Θα επακολουθούσε και Fashion Show!

Όταν η μόδα παντρεύτηκε τα γλυκά

Έτοιμοι λοιπόν να ζήσουμε κάτι πολύ ξεχωριστό και παρόλη την βροχή που έπεφτε, η αίθουσα ήταν κατάμεστη. Το περιβάλλον ήταν φιλικό, ξεκινώντας από την είσοδο , που μας κέρασαν το πρώτο μας ποτό!
Χαμογελαστά, χαρούμενα πρόσωπα, ήταν έτοιμα για τα «γλυκά παντρέματα»! Όλα οργανωμένα και περιμέναμε  εντυπωσιασμένοι και την συνέχεια.
Πολύ σύντομα είδαμε από μια οθόνη την αφήγηση της πολύ αγαπητής ηθοποιού, Κατερίνα Παπασιδέρη. Μεταφέροντας μας που αλλού; Στον γάμο, η μήπως πως φθάσανε στο γάμο;
Μα φυσικά, το δεύτερο, αλλά και τις προσπάθειες της , να πείσει τον αποφασισμένο Pastry Chef, Χρήστο Βέργαδο να το ξανασκεφτεί.
Μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς που είχε ήδη εξάψει την φαντασία μας!

«γλυκά παντρέματα»

Παρουσιάστρια της βραδιάς για το βιβλίο του εξαιρετικού pastry Chef από τις Εκδόσεις Διόπτρα η πολύ γνωστή σε όλους μας παρουσιάστρια κα Σίσσυ Χρηστίδου.
Εκτός όμως από το εξαιρετικό όπως ανέφερε βιβλίο που όλοι μας θα πρέπει να έχουμε, μίλησε και για την πολύ φιλική και εγκάρδια σχέση της με τον κ. Χρήστο Βέργαδο, αλλά και την αναμφισβήτητη γνώση αλλά και το ταλέντο του.
Απλή, προσιτή, εγκάρδια και χωρίς να κουράσει, έδωσε το έναυσμα για τον «γάμο».
Κάτι σαν πρόποση για το εξαιρετικό πάρτυ μόδας που επακολούθησε!
Υπέροχη μουσική, διαφορετική για το κάθε «γλυκοφόρεμα» και όχι μόνο!
Ο κόσμος εκστασιασμένος είδε την πολύ αγαπητή σε  Ματίνα Νικολάου, να περπατάει στην πασαρέλα , με φόρεμα από γλυκά όπως πάντα με μπρίο και την χαρακτηριστική της άνεση.
Είδαμε την τραγουδίστρια Αποστολία Ζωή με μακρύ ασύμμετρο φόρεμα λευκό, αλλά και ένα επίσης εντυπωσιακό , τεράστιο καπέλο! Με χάρη αλλά και χορεύοντας!
Είδαμε την τραγουδίστρια  Ελευθερία Σπανού, την δημοσιογράφο Βουλγαράκη Ελένη που ήταν και η νύφη , φορώντας ένα υπέροχο κατάλευκο νυφικό από φύλλα βάφλα  και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η υπέροχη, πολύ αγαπητή σε όλους μας  Γεωργία Σιακαβάρα φορώντας ένα μπουστάκι από ζελεδάκια ρόζ, κίτρινα αλλά και πράσινα, όπως και μια  ιδιαίτερη φούστα, με όγκο και κρόσσια.

Κατερίνα Κόντη (artandyou.gr), Γεωργία Σιακαβάρα, Nery-Mantey Niangkouara

Την είχε επίσης κοσμήσει με μια μακριά  ρόζ περούκα, δίνοντας όπως πάντα την μοναδική δική της πινελιά και νότα.
Στο φινάλε εμφανίστηκε η νύφη Βουλγαράκη Ελένη αλλά και ο γαμπρός Χρήστος Βέργαδος, καταχειροκροτούμενος από όλους, για την εξαιρετική βραδιά!
Στην πολύ μικρή του ομιλία ευχαρίστησε όλους τους καλεσμένους του συγκινημένος, αλλά και ιδιαίτερα την ομάδα του, υποκλινόμενος! Ένα από τα όνειρα του όπως είπε γίνεται πραγματικότητα και αισθάνεται ευγνώμων και φυσικά ενθουσιασμένος.

Βουλγαράκη Ελένη

Ένα πραγματικό πάρτυ , ένας γάμος που τα είχε όλα! Λαμπερούς καλεσμένους, κέφι, χορό, γλυκά, μόδα, βιβλία!
Τα «γλυκά παντρέματα», κάλυψαν δημοσιογράφοι, κάμερες, όλοι ήταν εκεί!
Ξεχωρίσαμε ανάμεσα στους καλεσμένους την κα Χρηστίδου, τον παρουσιαστή κ. Παύλο Σταματόπουλο, τον πολύ γνωστό, εξαιρετικό σχεδιαστή κ Δημήτρη Στρέπκο και πολλούς άλλους.
Ένα υπέροχο πάρτυ, μια φανταστική βραδιά , που αν με ρωτάτε εγώ θα ξαναπήγαινα!
Το πάντρεμα, βιβλίου, μόδας, κεφιού, χορού, γλυκών, ήταν αριστούργημα! Μια εξαιρετική βραδιά που μας άφησε μια γλύκα στο στόμα που θα συζητάμε για πολύ καιρό!
Τι άλλο όμορφο αλήθεια θα ζήσουμε; Μήπως είναι μια ιδέα για τους γάμους στο μέλλον;

η μόδα παντρεύτηκε τα γλυκά

Άρθρο: Κατερίνα Κόντη (Fashion editor/fashion Stylist ArtandYou.gr team)
Φωτογραφίες: Nicolas Achillexandrou