Μiss KYANA International 2023

Share this…

Μiss KYANA International 2023 «Η απόλυτη γιορτή της ομορφιάς στο κατάστημα Your Cosmetics-ΚΥΑΝΑ»
Το κατάστημα Your Cosmetics – KYANA στην Θεσσαλονίκη, φιλοξένησε μια μαγευτική εκδήλωση πριν λίγες ημέρες, το “Miss KYANA International”.

George Koutoulias, Γιάννης Βασιλειάδης, Φιναλιστ

Αυτή η εκδήλωση συγκέντρωσε τις πιο όμορφες κοπέλες του πρακτορείου του γνωστού Modeling Expert, George Koutoulias… Από όλες τις χώρες του κόσμου, ανταγωνίστηκαν για τον τίτλο των πιο όμορφων και υγιών μαλλιών.

Φιναλιστ, Γιάννης Βασιλειάδης, Δημήτρης Κούβελας

Νικήτρια του διαγωνισμού “Miss KYANA International” ήταν η Miss Belgium, Josephine-Charlotte Lecluyse.
Τα λαμπερά και γεμάτα ζωντάνια μαλλιά της, κατάφεραν να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή και το κοινό.
Αναπληρωματική νικήτρια αναδείχθηκε η Miss Algeria, Ines Belkacem, η οποία επίσης απέδειξε την αψεγάδιαστη, φυσική εμφάνιση και την ομορφιά των μαλλιών της.

Φιναλιστ

Η εκδήλωση προσέλκυσε πλήθος κόσμου, με το κατάστημα Your Cosmetics-KYANA να γεμίζει από λάτρεις της ομορφιάς και της μόδας.
Επιπλέον, πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι παρευρέθηκαν στο γεγονός, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη λάμψη και φωτεινότητα στην εκδήλωση.

Click Here

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν έναν πλούσιο μπουφέ με κρασί και μπύρες. Προσφορά από την Heineken Silver… Ενώ η μουσική κάλυψη από την εταιρεία Music-sp και τον DjBill Nera, πρόσφερε χαρούμενη ατμόσφαιρα στην εκδήλωση.

ΚΥΑΝΑ team, Άννα Παπαπετρίδου, Ελβίνα Κασπαριάν, Έλενα Γκουστίλη

Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς επικοινωνίας: Espresso – Ert3 – Κοσμοράδιο 95,1/Cosmoradio 95,1 – TV100 Thessaloniki – Karfitsa – Seleo.gr – Βεργίνα Τηλεόραση – FLASH RADIO 99,4 official – FV100 – F media – ArtandYou.gr, για την υποστήριξή τους.

Γιάννης Βασιλειάδης, Φιναλιστ, Θανάσης Γιαννέστρας

Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε τους παρακάτω χορηγούς για τα πλούσια δώρα και τις υπηρεσίες που προσέφεραν: Stefan – Alova – Eesome – Scandalbeauty.gr – Lalos – Med – Karotto Graphic Design Agency – Medela Greece – Taxiway – Ro Ro accessories – Annie Ploumistou Creations – Limi Career.

Χρήστος Χατζηβασιλείου, Γιάννης Βασιλειάδης